Mobilhirdetési útmutató az IAB Hungary kiadásában

forrás: Prím Online, 2012. november 8. 11:51

Az IAB Hungary mobil munkacsoportja Brindza Gábor (Madhouse) vezetésével elkészítette, és a piac számára ingyenesen elérhetővé tette a magyar mobilhirdetési piacot bemutató összefoglalóját. 

Az IAB tanulmányának célja, hogy segítséget és áttekintést nyújtson a reklámmal foglalkozó és a mobil reklámozás iránt fogékony, de abban még el nem mélyedt szakemberek számára. Az útmutató elkészítése során a munkacsoport szakembereinek célja nem az egyes részletek elemzése volt, hanem egy áttekinthető “big picture” kialakítása. A tanulmány nemcsak tartalma miatt számít egyedülállónak, hanem azért is, mert elkészítéséhez a konkurens piaci szereplők szakemberei fogtak össze az IAB Hungary keretein belül.

 

“A tanulmány elkészítésével egy átfogó képet szeretnénk felvázolni a magyar mobilhirdetési piacról, hogy a hirdetők sokkal több információhoz jussanak, ezáltal magabiztosabbá váljanak ezen a területen. Fontos, hogy a mobilhirdetési piacteret megfelelő sztenderdek és munkamenetekkel vezessük be a köztudatba, és biztosítsuk a mobilhirdetések kiemelkedő hatékonyságát” - mondta Brindza Gábor az IAB Hungary Mobil munkacsoportjának vezetője.

Az IAB Mobil munkacsoportban résztvevő cégek:

Adaptive Media, Adverticum, Carnation Group, CEMP, Fastbridge, Gemius, HAVAS Digital, HVG, Kirowski Isobar, Madhouse, MEC, OMD, Origo Media Group, Ringier, Sanoma Media, T csoport, Vodafone

A tanulmány elérhető az IAB Hungary weboldalán (http://www.iab.hu) és a következő linken: http://goo.gl/fNGcI

 

Kulcsszavak: mobilhirdetés IAB-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09