IAB-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IAB-hu

Ügynökségi szakember lett az IAB Hungary új elnöke

Az IAB Hungary 2016. január 14-én tisztújítással egybekötött évértékelő taggyűlésén megválasztotta új tisztségviselőit és elfogadta az elnökség beszámolóját az elmúlt három éves ciklusról. A jelen levő ötven tagcég képviselője egybehangzó szavazással Barnóth Zoltánt (GroupM) választotta az IAB Hungary elnökévé, aki a szervezet alapítása óta elnöki tisztségben lévő Novák Pétert váltja a pozícióban. 

 

Kulcsszavak: IAB-hu online marketing
2016. január 14. 18:49

Ismét kétszámjegyű növekedés a digitális reklámpiacon

A harmadik negyedévben az előző negyedéves megingás után ismét két számjegyű, 11,1 százalékos növekedést mutatott a hazai digitális reklámpiac bevételi index, a NORI – tette közzé az IAB Médiaszekciója az IAB Hungary tagok bevallásai alapján.

2015. november 18. 10:23

Új, frissített mobilhirdetési útmutató az IAB Hungary kiadásában

Az IAB Hungary Mobil munkacsoportja Brindza Gábor (Madhouse) vezetésével frissítette, és a piac számára ingyenesen elérhetővé tette a 3 éve kiadott magyar mobilhirdetési-piacot bemutató összefoglalóját, amely aktuális és hiteles képet ad e dinamikusan fejlődő területről.

Kulcsszavak: IAB-hu mobilhirdetés
2015. október 1. 17:21

Tovább növekszik a mobilhirdetések piaca

A második negyedévben a magyar gazdaság növekedése ellenére - a mobilhirdetések 80 százalékos növekedése mellett -,  2,1 százalékkal csökkent a hazai digitális reklámpiaci bevételi index, a NORI – tette közzé az IAB Médiaszekciója az IAB Hungary tagok bevallásai alapján.

2015. augusztus 12. 17:35

Újabb tagokkal bővült az IAB Hungary

Az elmúlt időszakban 6 új vállalat csatlakozott a nemzetközi Interactive Advertising Bureau hazai képviseletéhez, ezzel 78-ra bővítve az IAB Hungary tagjainak számát. A szakmai szervezet célja, hogy segítse a digitális hirdetési piacot, szabályozza a piaci gyakorlatot, és képezze a digitális piac szereplőit.

Kulcsszavak: hirdetés IAB-hu IAB
2015. július 7. 11:11

Barnóth Zoltán az IAB Hungary elnökségében

Az IAB Hungary tagsága Barnóth Zoltánt, az Mcsoport digitális vezetőjét választotta elnökségének tagjává.

Kulcsszavak: CIO IAB-hu IAB
2015. július 3. 11:31

Sikeres kampány a viselkedésalapú online hirdetésekről

 A kampány elsődleges célja az volt, hogy felhívják a fogyasztók figyelmét, arra, hogyan hozhatnak döntéseket az érdeklődésalapú reklámokkal kapcsolatban. A hazai digitális ipar kiválóan teljesítette vállalását, így közel négy millió hazai felhasználóhoz jutott el az egységes üzenetű európai kampány.

Kulcsszavak: online reklám IAB-hu
2015. június 30. 11:28

IAB Hungary: idén már az online lehet a legnagyobb hazai hirdetési piac

Idén már az online lehet a legnagyobb szelete a hazai hirdetési piacnak, megelőzve a televíziós reklámbevételeket, ha nem változik alapvetően az utóbbi évek trendje

2015. március 31. 09:34

Folytatódik a Digitális marketing kurzus az IAB Hungary és a MAKSZ szervezésében

Digitális Mesterkurzus képzését folytatja az online iparágat összefogó két legnagyobb szakmai szervezet, az IAB Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ). Idén ősszel is 4 alkalommal a leghatékonyabb és legújabb digitális trendekkel, módszerekkel ismerkedhenek meg a tanulók.

Kulcsszavak: MAKSZ IAB-hu oktatás
2014. szeptember 24. 08:22

Diplomaosztó a Digitális Mesterkurzuson

Tizenhat fő tett sikeres vizsgát az IAB Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége közös online marketing képzésén, a Digitális Mesterkurzuson.

2014. február 6. 09:38

Együttműködésben állapodott meg az Önszabályozó Reklám Testület és az IAB Hungary

A digitalis iparágban mostantól önszabályozás keretében bírálják el a viselkedésalapú reklámokkal (online behavioral advertising, OBA) kapcsolatos panaszokat.

2013. október 16. 20:26

Mező László az IAB Hungary elnökségében

Az IAB Hungary tagsága 2013. május 10.-én Mező Lászlót, a OMD ügyvezető igazgatóját az elnökség tagjává választotta.

Kulcsszavak: CIO +céginfo IAB-hu IAB
2013. május 14. 14:55

Újdonságok az IAB Hungary életében

Az IAB Hungary Médiaszekciója újraválasztotta Rónai Balázst (Napi Gazdaság, ügyvezető igazgató) a szekció élén, valamint a NoSalty webszakácskönyv új tagként csatlakozott a szervezethez.

Kulcsszavak: +céginfo IAB-hu IAB
2013. május 2. 14:10

A digitális reklámpiac 14%-kal nőtt 2012-ben

A kedvezőtlen gazdasági környezet és a reklámpiac csökkenése ellenére 14%-kal nőtt a hazai digitális reklámpiac 2012-ben, nagysága elérte a 35,65 milliárd forintot.

Kulcsszavak: marketing reklám IAB-hu IAB
2013. március 28. 09:14

Tizedével nőtt az online és mobil hirdetési piac

A tavalyi negyedik negyedévben erősödött az előző három hónap tendenciája és az IAB Adex NORI mutató alapján a magyar online és mobil hirdetési piac erősödő dinamikával növekedett.

2013. február 1. 07:48

Elindult az IAB Hirdetői Klubja

Az IAB Hungary keretein belül létrehozott Hirdetői Klubot a digitális piac iránt elkötelezett hirdetők szervezik hirdetőknek. A Klub célja, hogy olyan hiányt pótló fórumot biztosítson a vállalatok számára, ahol a digitális marketing piacot érintő konkrét javaslatok és tettek születhetnek, mely előre lendíti az iparág és ezzel együtt a vállalatok online kommunikációjának a fejlődését.

2012. december 3. 08:50

Mobilhirdetési útmutató az IAB Hungary kiadásában

Az IAB Hungary mobil munkacsoportja Brindza Gábor (Madhouse) vezetésével elkészítette, és a piac számára ingyenesen elérhetővé tette a magyar mobilhirdetési piacot bemutató összefoglalóját. 

Kulcsszavak: mobilhirdetés IAB-hu
2012. november 8. 11:51

A Prím Online alapítója az online marketing három legmeghatározóbb személyisége között

Az IAB Hungary az Internet Hungary keretében díjazta az elmúlt 15 év online reklámpiacának fejlődésére legnagyobb hatással bíró szakembereket. Az IAB Hungary a tagsága körében meghirdetett szavazáson a három legtöbb szavazatot kapott online szakembert díjazta. A jelölés folyamán tetszőleges számú szakembert lehetett jelölni. A három díjazott 35 jelöltből került ki és nyerte el legmeghatározóbb személyiség címet.

2012. október 18. 12:32

Megújult a vezetőség az IAB Hungary élén

Az IAB Hungary 2012. október 16-án, Siófokon, az Internet Hungary keretében, tisztújítással egybekötött évértékelő taggyűlést tartott. Az IAB tagsága a taggyűlés keretében megszavazta az alapszabály módosítását, illetve elfogadta az elnökség éves beszámolóját is.

Kulcsszavak: IAB-hu CIO karrier
2012. október 17. 09:06

15 éves az online reklámszakma

Az IAB Hungary 2012-ben rendezvénysorozat keretében ünnepli az idén 15 éves hazai online reklámpiacot. A sorozat záróeseményének 2012. október 16-án az Internet Hungary estéje ad otthont, ahol a neves alkalomból díjazzák az elmúlt 15 év online reklámszakma legnagyobb hatású szakembereit. Az ünnepi hangulatot emeli, hogy az IAB bemutatja az elmúlt 15 év főbb eseményeit bemutató Timeline projektjét is.

2012. október 16. 09:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47