Samsung prémium ház az IFA-n

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 4. 15:58

A Samsung számos dolgot tartogat az idei IFA szakkiállításra, többek között a saját tervezésű Samsung Premium House kapuit is megnyitotta, amelyet bútoripar vállalatokkal közreműködve hoztak létre. Az építményben a funkcionalitás és a modern dizájn egysége ötvöződik.

A Samsung Premium House egy 272 négyzetméteres lakás étkezővel, konyhával, háló- és mosószobával, amelyek mind a Samsung legfrissebb technológiai eszközeivel (pl. hűtőszekrény, tűzhely, mikrohullámú sütő, légkondicionáló, légtisztító, porszívó, mosógép) vannak felszerelve. A lakóterek és a konyha kialakítását és dekorációját a B&B Italia és az Arclinea irányította.

 

Boo-Keun Yoon, a Samsung szórakoztató elektronikai részlegének elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy ma már a vásárlók ma már "nem pusztán lakótérre vágynak, hanem egy olyan helyre, amelyre büszkék lehetnek, és élvezhetik az ott eltöltött időt. A Samsung megtalálta az arany középutat a funkcionalitás és a formatervezés között, így még élvezetesebbé teheti a felhasználók életét.

 

Régebben az elektronikai termékek nem alkották a lakások integráns részét, de mára ez megváltozott, hiszen lakterünket és gondolkodásmódunkat is az elektronika világa hálózza be” – mondta el Giorgio Busnelli, a B&B Italia vezérigazgatója. „A jövő elektronikai eszközei a bútorok részei lesznek.

 

 

A szép formaterv már nem elég többé” – mondta el Dr. Silvio Fortuna, az Arclinea vezérigazgatója. „Úgy gondoljuk, hogy a formatervezésnek funkcionálisnak kell lennie – és ebben tökéletesen egyetértünk a Samsunggal.”

 

A Samsung Club des Chefs kampány tagjai világszintű gasztronómiai élményt nyújtanak a Premium House szerencsés vendégeinek. A világhírű, három Michelin-csillaggal büszkélkedő Michel Troisgros (Franciaország), Christopher Kostow (Egyesült Államok) és a 2011-es MOF nyertes Eric Trochton (Franciaország) a Samsung Premium House konyhájában fogja elkészíteni ízletes fogásait.

 

 

A Samsung együttműködése ezen gasztronómiai szaktekintélyekkel egy olyan új irányt mutat, amely a mesterszakácsok tapasztalatát ötvözi a Samsung saját szakértelmével, a termékfejlesztés kezdetétől egészen az utolsó befejező lépésekig. A termékfejlesztésben való részvételen túl ráadásul a Samsung Club des Chefs séfjei receptek, technikák és fogások megosztásával segítik az otthoni szakácsok munkáját. 

 

A Samsung Premium House szeptember 5-től szeptember 10-ig áll nyitva a meghívott látogatók előtt. A házról bbővebben a Facebook oldalon lehet tájékozódni.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15