A Microsoft kitolja a Windows 8.1 frissítési határidejét

Czipperer Dia, 2014. május 13. 10:19

Múlt hónapban jelentette be a Microsoft Windows 8.1 frissítését, amellyel kapcsolatban akkor közölték, hogy aki frissíteni szeretne, május 13-ig teheti meg. A vállalat most kiterjesztette a határidőt.

A Windows 8.1 felhasználók még május 13. után is frissíthetik operációs rendszerüket. A korábban megszabott május 13-ai határidőt kiterjesztette a Microsoft. A felhasználók egészen június 10-ig tudják letölteni a frissítést. Ennek egyik oka lehet a Techspot szerint, hogy sokan szinte azonnal problémákba ütköztek a telepítésnél. Bár azóta kiadtak számos hibajavítást és megoldást, a problémák sok esetben továbbra is fennállnak.

 

A Microsoft hivatalos blogján számolt be arról, hogy kiterjeszti a frissítés határidejét, ugyanis azt tapasztalják, hogy bár már sokan élvezik a frissített rendszer előnyeit, akadnak még szép számmal, akik még nem telepítették. A Microsoft ebben a bejegyzésben – ahogy már korábban – is tájékoztatta a felhasználókat arról, hogy aki nem frissíti rendszerét, a jövőben nem kap frissítéseket.

 

 

Azt javasolják, ha bárki problémába ütközne a frissítés során, az olvassa el a témában írt bejegyzésüket, illetve írják meg az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdéseiket a Windows közösségi fórumára.

 

Az üzleti felhasználók számára szélesebb határidőt szabott meg a Microsoft, ők egészen augusztus 12-ig frissíthetik a rendszert. Azoknak, akiknek be van állítva az automatikus frissítés, nem kell tenniük semmit, a Windows frissítéseken keresztül megkapják ezt az update-et is. Akik viszont nem használják ezt az opciót, azoknak le kell tölteni, és maguknak feltelepíteni a frissítést.

 

A frissített változat számos újdonságot kínál, többek között a közvetlen asztalra bootolás lehetőségét, valamint a bekapcsoló és a keresőgomb opciót a Start képernyőn.

 

 

 

Forrás: Techspot.com

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

Több mint 3,8 százalékkal növelte globális árbevételét a Huawei Technologies 2020-ban az egy évvel korábbihoz képest. A vállalat auditált teljes árbevétele a tavalyi évben 136,7 milliárd dollár lett, nettó nyeresége pedig elérte a 9,9 milliárd dollárt, ami 3,2 százalékkal magasabb az előző évinél.

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

Elindult a jelentkezési időszak a MOL-csoport frissdiplomás programjára, a Growww-ra. A sokszínű, 12 hónapos program ideális lehetőség azoknak a pályakezdő fiataloknak, akik elvégezték az egyetemi alap vagy mester képzést, és szeretnék a karrierjüket a régió egyik legnagyobb vállalatánál beindítani.

2021. március 17. 11:05

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

A hazai szolgáltatók közül elsőként, Budapest lakott területének nagy részén elérhetővé vált a kültéri 5G hálózat a Vodafone ügyfelei számára: Budapesten és környékén több mint 200 bázisállomáson kapcsolták fel az 5G-t. A Vodafone emellett bejelentette, hogy a tervek szerint az első negyedév végéig országosan közel 300 bázisállomáson fogják felkapcsolni az 5G-t, ezzel további nagyvárosokban és kisebb településeken is elérhetővé téve az újgenerációs mobilhálózatot.

2021. március 4. 16:27

Idén 20 éves az Adverticum

Az elmúlt év mindenki számára merőben új kihívásokat és a korábbiaktól eltérő feladatokat tartogatott. Az Adverticumnál is be kellett vezetni tavasszal az otthoni munkavégzést, bár a járvány enyhülésétől kezdve mindenki maga dönthette el, hogy hol tud hatékonyabban dolgozni. A napi online értekezleteken, beszámolókon keresztül kézben tartott „home office” meghozta az eredményét: év végére egy igen jelentős fejlesztés készült el: az EasyBID szolgáltatás mely maximalizálja a programmatic megoldásokat használó tartalomszolgáltatók bevételeit. A cég pedig idén már a 20. születésnapját ünnepli.

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

Online, angol nyelvű képzésekkel folytatja nemzetközi terjeszkedését a Codecool programozóiskola. Legújabb, tisztán online mentorálással futó, junior front end fejlesztői kurzusuk és a hétvégi full stack tanfolyamuk már kizárólag angol nyelven is elérhető, így minden akadály elhárul az elől, hogy a világ bármely pontjáról csatlakozzanak hozzá diákok. A magyar állampolgárok számára ráadásul áfamentesen vehető igénybe az akkreditált nemzetközi front end kurzus.

2021. február 1. 14:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15