Adatbiztonság terén fog össze a BlackBerry és a Samsung

Czipperer Dia, 2014. november 18. 09:33

A két nagy technológiai vállalat, a BlackBerry és a Samsung egyesíti erőit, és összehangolja adatbiztonsági rendszereit, melyek a jövőben együtt felügyelhetik az androidos  Samsung készülékeket.

A jövőben a KNOX és a BES12 együtt felelne a Samsung telefonok adatbiztonságáért. A két vállalat úgy döntött, együttműködik ezen a területen, ezáltal a két rendszer előnyei egyesülhetnek.

 

 

A cél, hogy az Android platform legyen biztonságosabb, méghozzá az eddigi legnagyobb védelmet garantálná az összetett megoldás a dél-koreai gyártó eszközein. A Samsung tehát közel sem becsüli le a kanadai cég megoldásait, melyet most mi sem fémjelez jobban, mint, hogy az ő segítségüket kérték az androidos mobilok adatbiztonságának tökéletesítéséhez.

 

A pont-végpont titkosítást kínáló BES12 tehát a a Samsung saját KNOX rendszerével együtt garantálná az eszközök teljes körű védelmét. Ez természetesen mindkét fél számára előnyös, hiszen míg a Samsung a biztonság terén tud egészen vonzó alternatívát kínálni a fogyasztóinak, különösen a kormányzati és üzleti ügyfelek számára, addig a BlackBerry számára mindez komoly anyagi forrást jelent.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59