Online házasságkötés az Ikeával

Vértes Judit, 2015. április 16. 15:36

Nem, nem az Ikeával köthetünk házasságot, de az Ikea biztosítja számunkra a berendezést álmaink esküvőjéhez. Legyen a helyszín egy sátor a tengerparton, vagy egy erdő, az Ikea segít megrendezni a virtuális esküvőt.

A Wedding Online alapjában véve egy Skype csoport, de a csoport résztvevőit nem az oldal szélén jeleníti meg, hanem egy virtuálisan berendezett szobában. A szerelem szépsége, hogy egyszerű, és most már az esküvő szervezése is. Meghívhatjuk távol élő barátainkat, rokonainkat, anélkül, hogy egy vagyont költenénk, és együtt ünnepelhetjük a boldogító igent egy video link segítségével – írja az Ikea weboldala.

 

A virtuális esküvő helyszíneként négy lehetőség közül választhatunk: strand, sátor, dokk vagy erdő. Ezután kiválaszthatjuk a helyszínhez illő bútorokat az Ikea katalógusából, vagy választhatjuk az oldal által bemutatott berendezést.

 

A Wedding Online használatához egy Facebook fiókra van csupán szükség. Be kell állítani a dátumot, majd elküldhetjük a meghívót ismerőseinknek. A meghívottak egy linket kapnak, mellyel az adott időpontban be tudnak jelentkezni az esküvőt közvetítő chatszobába. Az esemény 6 órán keresztül elérhető.

 

Ahhoz, hogy az esküvő valóban törvényes legyen, néhány szabályt be kell tartani. A házasulandó felek, az anyakönyvvezető és a két tanú valóságosan is egy helyiségben kell legyen a ceremónia ideje alatt. De ha csak a barátaink előtt szeretnénk kimondani egymásnak, hogy összetartozunk, lehetőség van a virtuális esküvőre, anélkül, hogy törvényesen összekötnénk az életünk. S utána az Ikea katalógusából berendezhetjük virtuális életünk. 
 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

AOC GAMING G3 sorozatú monitorok 165 Hz frissítéssel és 1000R görbülettel

Az AOC az AGON by AOC ernyőmárkával újramárkázta teljes gaming szegmensét. Az AGON by AOC az AOC portfóliójának összes, játékkal kapcsolatos termékét magába foglalja, a gaming monitoroktól kezdve a gaming fejhallgatókon, mechanikus billentyűzeteken át a gaming egerekig és egéralátétekig - minden játékos számára, három különböző szinten.

2021. július 29. 11:21

Így látják a pályakezdő mérnököket a hazai nagyvállalatok

Nyitott szemlélet, határozottság, magas szintű informatikai tudás. Ezek a legjellemzőbb erősségei a most pályára lépő mérnök generációnak az Együtt a Jövő Mérnökei Szövetség (EJMSZ) és a Tech People közös, 2021. májusában készült kutatása szerint. Magyarország 75 legmeghatározóbb, száz főnél több műszaki szakembert foglalkoztató gyártó- és termelővállalat felsővezetőinek személyes megkérdezésén alapuló felmérés viszont arra is rámutat velük kapcsolatban, hogy a munkába álló fiatalok felületes műszaki tudása, a proaktivitásuk hiánya és a tapasztalatlanságuk még mindig jelentős plusz terhet, képzési kötelezettséget ró az őket alkalmazó vállalatokra.

2021. július 29. 10:04

Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

A Huawei Watch 3 széria az első okosóra-család a piacon, amelynek számlapja képes háttérként dinamikus képeket, rövid videókat, vagy akár játékot is megjeleníteni. Az órába épített innovatív technológiának köszönhetően a felhasználók nemcsak játszhatnak az okosórájukon, hanem a különféle animációkkal csillagászati felfedezéseket tehetnek, sőt a Hold felszínét és fázisait is nyomon követhetik. 

2021. július 28. 18:11

A Sony bemutatja az új cserélhető objektíves vlog kameráját

A Sony bejelentette az Alpha-sorozat első cserélhető objektíves vlogger kameráját, az új ZV-E10-et. A kezdetektől fogva vlogolásra és vloggerek számára tervezett kamera ötvözi a Sony fejlett képalkotó technológiáját a széleskörű kezelhetőséggel és a kifejezetten videósok számára optimalizált egyedi funkciókkal.

2021. július 28. 16:29

Allianz: 9 trend a Covid–19 utáni légi közlekedésben

A Covid–19-et követő válság miatti hirtelen leállás súlyosan érintette a légi közlekedési szektort. 2020 áprilisában a világ kereskedelmi flottáinak kétharmada tétlenül a parkolt az aszfalton, miközben az utasforgalom 90 százalékkal csökkent az előző évhez képest. A légi közlekedési ágazat most lassan felépül a belföldi utazásoknak köszönhetően, egyre több repülőgép tér vissza az égboltra.

2021. július 28. 14:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53