A WestEndben és az Alleban láthatók ma az új Galaxy csúcsmobilok

Kütyü Magazin, 2015. április 17. 10:18

Magyarországra érkeznek a Samsung új mobiljai. A Galaxy S6 és az S6 edge először a WestEndben és az Alleban látható a mai nap folyamán, a szerencséesek pedig nyerhetnek is egyet.

A Samsung nagyszabású aktivitással készül legújabb zászlóshajóinak, a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge hazai bevezetésére: április 17-én, 10 és 18 óra között az Allee és a WestEnd bevásárlóközpontban várják az érdeklődőket, akik részt vehetnek a Samsung Event Wall játékában. Az üzletek előtt felállított óriásfal 306 borítékot rejt majd, amelyekben izgalmas feladatok találhatóak. Azok, akik teljesítik a kihívásokat különböző értékes ajándékokat kaphatnak, sőt részt vehetnek a 18 órai sorsoláson is, ahol a fődíj két Galaxy S6 okostelefon lesz.

 


A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge kiemelt funkciói között szerepel a vezeték nélküli töltés, a 10 perces gyors töltés, a 16 MP kamera és az S Health 4.0, emellett a Galaxy S6 edge pedig egyedi ívelt kijelzővel rendelkezik. A készülékek mellé kapható stílusos kiegészítők között számos különböző funkciójú tok, vezeték nélküli töltő és külső akkumulátor is található. A külső akkumulátor amellett hogy hasznos, a veszélyeztetett állatfajok védelmére is felhívja a figyelmet. A készülékek drágaköveket idéző színárnyalatokban kaphatók – a fehér gyöngy, a fekete zafír, az arany platina, a kék topáz és a zöld smaragd.
 
 

A Samsung Galaxy S6 és S6 edge készülékek előrendelhetők minden operátornál, ill. a Samsung Experience Store-okban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52