A Lenovo és a Nutanix együtt értékesíti a hiperkonvergens berendezéseket

forrás: Prím Online, 2015. november 10. 10:33

A Lenovo és a Nutanix bejelentette a két cég stratégiai együttműködését, amelynek keretében a jövőben együtt fejlesztik és forgalmazzák a Nutanix szoftverrel ellátott Lenovo hiperkonvergens berendezéseket. 

A Lenovo együttműködik a Nutanix szoftvergyártóval. Ennek eredményeként a hiperkonvergens berendezéseket a két cég együtt értékesíti majd a jövőben. A tároló, szerver és virtualizációs szolgáltatások egy, integrált, méretezhető berendezésbe való konvergálása leegyszerűsíti az adatközpont-felügyeletet, és jelentős IT-költség megtakarítást eredményez. 
 

 

A hiperkonvergencia ötvözi a rendkívül megbízható szerver platformokat a legkorszerűbb szoftverekkel a privát felhő adatközpontok létrehozása érdekében, amelyek agilitása, méretezhetősége és frakcionált fogyasztása megegyezik a nyilvános felhőkével. A Lenovo globális jelenléte, beleértve az olyan gyorsan növekvő piacokat, mint Kína, egy olyan partnerséget eredményez, amely gyorsabb piacra vitelt biztosít az iparág kritikus szegmenseiben. 

 

A két vállalat be fog mutatni egy hiperkonvergens berendezésekből álló, a Nutanix szoftverével ellátott új családot is. A közös megoldás szinte mindenféle munkafolyamatot képes futtatni, többek között a nagyvállalati alkalmazásokat, az adatbázisokat, a virtualizált asztali gépeket és a nagy adattömegek elemzését, méghozzá megnövelt hatékonysággal és méretezhetőséggel. A két cég várhatóan közösen fogja bejelenteni az új megoldásokat a Gartner Data Centerben, az Infrastructure & Operations Management konferencián, Las Vegasban a jövő hónapban. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50