Far Cry Primal grafikuskártya-csomag az ASUS-tól

forrás: Prím Online, 2016. március 16. 10:26

Az ASUS bejelentette, hogy minden ASUS NVIDIA GeForce GTX Titan Z / Titan X / 980 Ti / 980 / 970 vagy AMD Radeon R9 Fury X / Fury / Nano / 390X / 390  grafikus kártya jogosulttá válik egy Uplay kulcsra a Far Cry Primal játékhoz. Az ajánlat Európa és az Ázsia/Csendes-óceán (APAC) térség minden országában érvényes Kína kivételével.

A promócióban résztvevő bármely grafikus kártya 2016. március 1. és április 30. közötti megvásárlásával bárki kaphat egy Far Cry Primal Uplay játékkulcsot az akció weboldalán való regisztrációval (www.asus.com/event/VGA/far-cry-primal/). A játékkulcs 2016. szeptember 15-ig érvényes (beleértve ezt a napot is), és a Uplay PC alkalmazásán keresztül érvényesíthető (az alkalmazás ingyenesen letölthető a www.uplay.com webhelyről). A játék példányának eléréséhez a vevőnek a ‘Looking for games?’ szakasz alatt az ‘Activate Product’ pontra kell kattintania. További részletekért látogassa meg a játék weboldalát: www.ubisoft.com/en-GB/game/far-cry-primal/.

 

A piacvezető grafikus kártya márka játékokhoz

Az ASUS piacvezető márka a játékcélú grafikus kártyák terén és az iparágban egyedülálló Auto-Extreme technológiát biztosítja — ami egy 100%-ban, teljesen automatizált termelési folyamat a legmagasabb megbízhatóság elérése érdekében. Számos új, exkluzív hűtési technológiával és intuitív szoftvertervezéssel az ASUS grafikus kártyái valóban elit játékélményt nyújtanak a felhasználóknak — több izgalommal, több szórakozással és több győzelemmel.

 

Far Cry Primal

A díjnyertes Far Cry franchise, amely már ostromolta a trópusokat és a Himaláját, ez alkalommal az emberiség fennmaradásáért lép harcba az innovatív „nyitott világ” játékterén, ahol hatalmas vadállatok, lélegzetelállító tájak és váratlan barbár találkozások lépnek a színre.

A játék a kőkorszakban játszódik, a szélsőséges veszély és korlátlan kaland idején, amikor mamutok és kardfogú tigrisek uralták a földet, és az ember a tápláléklánc alján volt. Egy vadászcsoport utolsó túlélőjeként, a játékosnak meg kell tanulnia a halálos fegyverek arzenáljának használatát, el kell hárítania a veszélyes ragadozók támadását és túl kell járni az ellenséges törzsek eszén, hogy meghódítsa Oros földjét és ő legyen Csúcsharcos.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50