A Telekomnál mától kapható az új iPad Pro

forrás: Prím Online, 2016. április 13. 16:02

A Telekom április 13-án elkezdte a 9,7 colos iPad Pro készülék forgalmazását, amely áttörést jelentő professzionális funkciókkal és a legfejlettebb technológiával rendelkezik. Az új iPad Pro a Telekom honlapján keresztül, illetve kijelölt üzleteiben vásárolható meg.

A Telekom a 9,7 colos iPad Pro készüléket különböző vonzó előfizetői konstrukciókban és adatcsomaggal kínálja, melyekkel az előfizetők csatlakozhatnak a Telekom szupergyors, akár 150 Mbit/s sebességű, országos lefedettségű 4G hálózatához.

 

A 9,7 colos iPad Pro professzionális kijelzőt kapott, amely olyan technológiákat vonultat fel, mint a True Tone, mely négycsatornás érzékelőkkel dinamikusan állítja be a kijelző fehér-egyensúlyát a környező fényviszonyoknak megfelelően, ezáltal pontosabb és természetesebb hatású, papír fehérségű vizuális élményt kínálva.

 

 

A professzionális Retina kijelző 25 százalékkal magasabb fényerejű és 40 százalékkal kevésbé tükrözi vissza a fényt, mint a korábbi iPad kijelző. Az új iPad Pro vastagsága csupán 6,1mm és súlya a 450 grammot sem éri el, mégis áttörést jelentő teljesítményt, konnektivitást és sokrétű felhasználhatóságot kínál. Harmadik generációs  64-bit-es architektúrával ellátott, nagyteljesítményű A9X chip-je révén a készülék teljesítménye felveszi a versenyt sok laptoppal és konzol kategóriás grafikai megoldással, miközben az akkumulátor egy teljes napnyi használatra elég. Fejlett, 12 megapixeles iSight kamera érzékelőivel 4K minőségű videó rögzítésére képes, valamint a készülék rendelkezik egy továbbfejlesztett 5 megapixeles előlapi FaceTime HD kamerával is. Az iPad Pro professzionális audio élményt is kínál a négyhangszórós audio rendszerével, ami erőteljes, tiszta és árnyalatokban gazdag hanghatást biztosít, valamint az iPad Air 2 kimeneti teljesítményének a kétszeresét.

 

Az iPad Pro támogatja továbbá az Apple Pencil professzionális, külön megvásárolható kiegészítőt is.

 

A 9,7 colos iPad Pro űrszürke és rózsaszín arany metálszínekben elérhető. A világszerte tapasztalható nagy érdeklődés miatt a készülékekből nem minden modell illetve szín,  és csak korlátozott mennyiségek állnak rendelkezésre a premier idején. Az aktuálisan rendelhető modellekről a Telekom honlapján nyújtunk tájékoztatást.

 

Kulcsszavak: iPad Pro iPad Telekom

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Utazási konferencia az Angyalok városában

A dinamizmust tükrözte az idei utazási világkiállítás, az IPW2024, és ezt sugározza a helyszín is: Los Angeles, Kalifornia.
 

2024. május 17. 18:51

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02