Flow, boldogság, jóllét a munkahelyen

forrás: Prím Online, 2018. május 14. 11:08

Irodai kutya, babzsákfotel, csocsóasztal – „kellékek”, amik inspirálóvá tehetik a munkakörnyezetet. Pontosan milyen is ma a boldog munkahely, mitől vallja magát valaki elégedett alkalmazottnak? Hogyan motiválhatják dolgozóikat a cégek és milyenek a jövő szervezetei? Miért fontos foglalkozni a munkavállalókkal, hogyan kapcsolódik ehhez a stressz és a jóllét kérdése?

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség május 17-i konferenciáján a boldog munkahelyek kérdését járja körbe. Meghívott szakértőik a pszichológia, a szociológia, a szervezetfejlesztés és a projektmenedzsment területéről érkeznek, és különböző szempontok alapján világítják meg a témát. Pszichológus mutatja be a boldogság alapjait a munkában, az érdeklődők betekintést nyerhetnek egy boldog céges kultúrába és a Flow elmélet sikeres alkalmazásába, de szó lesz a Bruttó Nemzeti Boldogság fogalmáról és eredményeiről, motivált szervezetekről, jövőbe mutató projektekről és a holnap munkahelyeiről is.

 

 

A program szervezője az idén már 21. születésnapját ünneplő Magyar Projektmenedzsment Szövetség évente két alkalommal rendez a szakmának és laikusoknak egyaránt szóló nagyszabású konferenciát. Körkapcsolások elnevezésű programjain a projektmenedzsment aktuális, érdekes kérdéseit járják körbe, lehetőséget teremtve a tagoknak és vendégeknek, hogy előadások és kötetlen beszélgetések keretében gyakorlati eredményeken keresztül lássák a projektmenedzsment szakma helyzetét, és képet kapjanak annak határterületeiről is.

 

Inspiráló előadások, hazai jó példák, flow-élmény várható a 29. Körkapcsolás konferencián május 17-én a Kopaszi-gáton található Öböl házban. Bővebb információ és regisztráció: https://www.pmsz.hu/rendezvenyek/pmsz-sajat-esemenyei/29-korkapcsolas-413

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az OMV kiskereskedelmi hálózatának arculata új megjelenést kap Közép-Kelet-Európában

Az OMV egy újabb lépést tett a cég átalakulásának útján: a vállalat az elkövetkező három évben hét országban, Magyarország mellett Ausztriában, Romániában, Szlovákiában, Csehországban, Bulgáriában és Szerbiában is bevezeti az új arculatát. A stratégia célja, hogy hozzájáruljon egy olyan világ megteremtéséhez, amelyben a fenntartható energia, a fenntartható mobilitás és a fenntartható életmód mindenki számára valósággá válhat. 

2024. június 17. 13:20

K&H: Adatvédelem szintjén csak kevesen értenek az AI-hoz

Egyre több cég alkalmazza a mesterséges intelligenciát, de kevesen mondhatják el, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen hazai és nemzetközi, pénzügyi, felügyeleti és adatvédelmi szabályokat szükséges betartaniuk és hogyan alakíthatnak ki egy biztonságos, felkészült környezetet egy AI projekt megvalósulásakor. 

2024. június 17. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30