Új csatorna a UPC MyPrime kínálatában

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 8. 10:16

A UPC MyPrime előfizetői most már egy Epic Drama mappát is találnak a menükínálatban – a szolgáltató nemrégiben élesítette a csatornát online műsortárában. A nagyívű drámák otthonaként aposztrofált, reklámmentes Epic Drama az egyik vezető nemzetközi médiavállalathoz, a Viasat Worldhöz tartozik. 

– Bár a Viasat History, Nature és Explore, valamint Epic Drama csatornáinkkal elsősorban a televíziózás hagyományos fogyasztóinak kedvezünk, emellett igyekszünk nagy figyelmet fordítani azokra is, akik saját műsoridőt és tartalmat szeretnek összeállítani – mondta Horváth Tamás, a Viasat World kereskedelmi igazgatója. – A fiatalokra és a sorozatkedvelőkre egyaránt igaz, hogy az általuk választott tartalmakat az általuk választott időben szeretnék megtekinteni, ezért is dolgozunk azon folyamatosan, hogy minőségi sorozatainkkal Magyarországon is egyre több non-lineáris kínálatban szerepeljünk.

 

Az Epic Drama a közelmúltban olyan nemzetközileg is tekintélyes kosztümös sorozatoknak adott otthont, mint a Poldark, a Maltese – A maffianyomozó, vagy a Magyarországon forgatott Jamestown. Krimiszériák közül többszörösen elismert sorozatoknak újabb évadjait hozza folyamatosan, így például a Murdoch rejtélyeit, vagy az Oxfordi gyilkosságokat. A közeljövőben érkezteti a sikervárományos A kék könyv-projektet (Project Blue Book: nagyrészben titkosított amerikai projekt, amely az ’50-es, ’60-as évek égi jelenségeinek, azonosítatlan repülő tárgyainak kivizsgálására szakosodott), Aidan Gillennel a főszerepben. Ezen tartalmak folyamatosan válnak majd egybefüggően elérhetővé a VoD kínálatokban is.

 

 

– Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan bővítsük és szélesítsük minőségi tartalmaink kínálatát, és az előfizetőink számára bármikor hozzáférhetővé tegyük azt. Az Epic Drama csatorna sorozatainak a UPC MyPrime kínálatába kerülésével ezen az úton megyünk tovább, és egyben alkalmazkodunk a televíziózás és tartalomfogyasztás új igényeihez is: előfizetőinknek a legnagyobb szabadságot és rugalmasságot biztosítjuk a hozzáférésben – hangsúlyozta Takács Viktor, a UPC Magyarország content managere.  

 

 A UPC MyPrime egy folyamatosan bővülő havidíjas előfizetés alapú otthoni műsortár, amiben a legújabb sorozatok, filmpremierek és a moziból nemrég kikerült újdonságok várják az előfizetőket. A UPC MyPrime-ban több mint 200 film, közel 1000 órányi sorozat és koncertfelvétel, valamint 100 órányi gyerekeknek szóló műsor érhető el, ami korlátozások nélkül megállítható, visszatekerhető és bármikor újranézhető.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

„Mit lájkol a gyerek?” – A szülőket segíti az NMHH új kiadványa

A közösségi médiafelületek használata ma már a fiatalok mindennapjainak részévé vált, ezért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kiemelt figyelmet fordít az ezen felületek kínálta lehetőségekre és kockázatokra. 

2024. július 26. 16:32

Magasabb ponthatárok mellett több mint 4400 elsőéves jutott be a Széchenyi-egyetem minőségi képzéseire

Összesen 4409 elsőéves kezdheti meg tanulmányait a győri Széchenyi István Egyetemen szeptemberben. A ponthatárok a szakok jelentős részén emelkedtek a tavalyihoz képest, van olyan, amelyre 487 ponttal lehetett csak bejutni. Mindez azt mutatja, hogy felkészült hallgatók érkeznek az intézmény magas színvonalú képzéseire.

2024. július 26. 12:18

A HONOR 200 Pro és a mesteri fotózás: fejlődés a Studio Harcourt hagyatékával

Rengeteg ikonikus személyiség mögött ott rejlik egy olyan portré, amely nemcsak a személy lényegét ragadja meg, hanem az örökségét is megörökíti. A hírességektől a politikusokig a portrék alakították a történeteket és magáról az emberiségről alkotott képünket. 

2024. július 26. 10:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55