Magyarok a világ top 10 Drupal fejlesztői között

forrás: Prím Online, 2021. április 6. 14:57

A Clutch.co évente több mint 7000 céget mér fel világszerte, és objektív ügyfél visszajelzések, mélyinterjúk, piaci részesedés és online jelenlét alapján rangsorolja a B2B cégeket. Az Integral Vision idén az összesítésben két kategóriában is szerepel: a Drupal fejlesztők között a 7., PHP fejlesztő kategóriában a 11. helyet szerezte meg a napokban nyilvánosságra hozott összesítésben.

A Clutch.co a világ egyik legnagyobb adat alapú beszerzéstámogató platformja, amely jelenleg több mint 200 000 szolgáltatót listáz több mint 500 kategóriában. A szolgáltatók értékelése teljesen objektív, hiszen elsősorban az ügyfelek visszajelzései alapján történik, de a sorrendet a munkatapasztalat (ügyfelek típusa és minősége), a piaci jelenlét (erőfeszítés, hírnév, közösségi média jelenlét) és a megszerzett díjak is befolyásolják.

 

Az Integral Vision 2009-es alapítása óta főként olyan nyílt forráskódú rendszerek személyre szabásával foglalkozik, ahol a nagy mennyiségű tartalom strukturálása és annak megjelenítése van a fókuszban. „Nagyon örülünk ennek az eredménynek, mivel elkötelezettek vagyunk a Drupal mellett. Ez a technológia mára nagyon kiforrott integrációs platformmá nőtte ki magát. A használatával a legkülönbözőbb formátumban és struktúrában is képesek vagyunk ugyanazon adatbázisban tárolt adatokat kinyerni, ami olyan költséghatékony fejlesztést tesz lehetővé, ami ügyféloldalon jelentős piaci előnyt is generál” – mondja Kulcsár Zsolt, az Integral Vision ügyvezető igazgatója.

 

Az Integral Vision 35 részletes ügyfélvisszajelzést szerzett a felületen, amely jelentős mértékben hozzájárult a kimagasló eredményhez: https://clutch.co/profile/integral-vision.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világelső innovációs platformmal köt stratégiai szövetséget a Lead Ventures

A világ legnagyobb vállalati innovációs és akcelerátor platformját megteremtő, amerikai központú Plug and Play-jel lép együttműködésre a Lead Ventures. A scaleupokra szakosodott alapkezelő új stratégiai partneréhez olyan portfóliócégek tartoznak, mint a Paypal, a Dropbox vagy az N26. A kooperációból a Lead Ventures befektetési portfóliójába tartozó vállalkozások is rendkívül sokat profitálhatnak.

2021. június 17. 14:58

Jól teljesített az Oracle

A negyedik negyedéves bevétel az előző év azonos időszakához képest 8%-kal, 11,2 milliárd dollárra nőtt. A felhőszolgáltatásokból és licenctámogatásból származó bevételek 8%-kal 7,4 milliárd dollárra emelkedtek. A felhős és telepített új licenc értékesítés 9%-kal, 2,1 milliárd dollárra nőtt. A működési cash flow 21%-kal, rekordszintű 15,9 milliárd dollárra emelkedett az utolsó tizenkét hónapban.

2021. június 17. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40