Bemutatkozott a forradalmi AXIUM POS terminál platform

forrás: Prím Online, 2021. április 12. 17:26

Az európai piac vezető fizetési szolgáltatója, a Worldline és márkája az Ingenico felgyorsítja a kereskedelem digitális átalakulását a most bemutatott AXIUM platformnak, és az arra épülő, piacon egyedülálló Android 10-alapú POS termináloknak köszönhetően. 

Az Ingenico bejelentette az új POS AXIUM platform indulását. A rendszer fontos lépés az Ingenico evolúciójában, mint ökoszisztéma fejlesztő és vezető technológiai partner az elektronikus fizetések elfogadásában.

 

Ahogy a határvonal egyre inkább elmosódik a fizikai vásárlás és az online értékesítés között, úgy az AXIUM is arra törekszik, hogy segítségével a kereskedők maximálisan kihasználhassák a digitális világban rejlő potenciálokat, és így formálják a kereskedelem jövőjét. A platform széles applikáció-választékának köszönhetően egyszerre kínál újfajta felhasználói élményeket és egyszerű integrációt a fizetési rendszerbe. Az innovatív Android POS és az AXIUM ökoszisztéma együtt kategóriaelső, mégis egyszerű megoldás a bolti vagy mobil fizetéselfogadásra.

 

 

Az AXIUM platform lehetővé teszi az elfogadási lánc szereplőinek – a bankoknak, az elfogadóknak, az alkalmazásfejlesztőknek, és a kereskedőknek –, hogy egyszerűen és zökkenőmentesen hozzanak létre új vásárlói élményeket. A három új készülék, a DX8000, az EX8000 és az EX6000 mindegyike a napjainkban igen népszerű bolti, vezetéknélküli elfogadásra lett optimalizálva. A készülékek mindegyikén Android 10 fut, nagy érintőkijelzővel rendelkeznek és arra tervezték őket, hogy minden kihívásnak felhasználóbarát, de intuitív módon feleljenek meg. 

 

Az AXIUM rendszer szoftveres háttere és a vele érkező globálisan működő API-k minden korábbinál egyszerűbbé és gyorsabbá teszik az applikációk fejlesztését. Az Ingenico sok évtizedes tapasztalata és szakértelme a biztonság és a flottamenedzsment terén most új köntösben mutatkozik meg: az Ingenico Android Kompetencia Központban több mint 350 Android szakértő kolléga segít majd az ügyfeleknek, hogy a legtöbbet hozhassák ki a rendszerből.

 

„Az AXIUM egy komoly változás az ökoszisztémánk számára” – mondta el Michel Léger, a Worldline Globális Megoldásfejlesztésért felelős Alelnöke. „A globális szakértelem és a fizetési piacon egyedülálló technológia lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy ne csak a digitális kereskedelem világában elvárt felhasználói élményeket kínáljanak, hanem könnyedén skálázhassák is őket, bármilyen irányba haladjon is üzletük fejlődése” – mondta el az alelnök. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A biztonság legyen egyszerű, intelligens és mindenhol elérhető

A világ egyre inkább a hibrid és távoli munkavégzés irányába mozdult el az elmúlt időszakban, és ez a trend – ami persze az irodai munkahelyekre vonatkozik - várhatóan a jövőben is velünk marad. A felhasználók most már elvárják, hogy bárhonnan, bármilyen eszközről tudjanak csatlakozni, miközben az IT-csapatok ugyanazokat a komplex és időigényes megoldásokat alkalmazzák. 

2021. június 13. 15:53

A túl optimista felsővezetők veszélyeztethetik a digitális átalakulást

A cégek felsővezetőinek több, mint 80%-a gondolja azt, hogy vállalatuk digitálisan felkészültnek számít, viszont a menedzsereknek már csak 58%-a ért egyet ezzel az állítással az ABBYY, egy vállalati digitális intelligenciára szakosodott cég legújabb kutatása szerint. A kutatás során 1200 informatikai döntéshozót kérdeztek meg az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Németországban és Japánban olyan cégeknél, amelyek több mint 1000 alkalmazottal rendelkeznek. Az is kiderült, hogy a menedzserek viselik leginkább a digitális átalakulás (digitális transzformáció – DX) súlyát és kihívásait, elmondásuk szerint 2,5-szer több felelősség hárul rájuk, mint a C-szintű vezetőkre. Mindez a vállalkozásokon belüli aggasztó ellentétre mutat, ami a jövőben elpazarolt beruházások és elszalasztott lehetőségek sorát idézheti elő.

2021. június 13. 12:41

Magas termelékenység, alacsony költségek

Egyre több iparági szereplő ismeri el, hogy elérkezett az idő a belső logisztikai folyamatok újragondolására. Sokan közülük az automatizált megoldásokhoz fordulnak, egész pontosan autonóm mobil robotokhoz (AMR-ek). Az együttműködő mobil robotok új generációja optimalizálja a munkafolyamatokat, függetlenül attól, hogy milyen feladatot, melyik iparágban kell elvégezni, és így rugalmas intralogisztikát és zökkenőmentes gyártást tesz lehetővé. Annak ellenére, hogy az AMR-eket leginkább az autó- és elektronikai iparban alkalmazzák, többek közt az FMCG szektor kihívásaira is válasszal szolgálnak.

2021. június 13. 10:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29