Bemutatkozott a forradalmi AXIUM POS terminál platform

forrás: Prím Online, 2021. április 12. 17:26

Az európai piac vezető fizetési szolgáltatója, a Worldline és márkája az Ingenico felgyorsítja a kereskedelem digitális átalakulását a most bemutatott AXIUM platformnak, és az arra épülő, piacon egyedülálló Android 10-alapú POS termináloknak köszönhetően. 

Az Ingenico bejelentette az új POS AXIUM platform indulását. A rendszer fontos lépés az Ingenico evolúciójában, mint ökoszisztéma fejlesztő és vezető technológiai partner az elektronikus fizetések elfogadásában.

 

Ahogy a határvonal egyre inkább elmosódik a fizikai vásárlás és az online értékesítés között, úgy az AXIUM is arra törekszik, hogy segítségével a kereskedők maximálisan kihasználhassák a digitális világban rejlő potenciálokat, és így formálják a kereskedelem jövőjét. A platform széles applikáció-választékának köszönhetően egyszerre kínál újfajta felhasználói élményeket és egyszerű integrációt a fizetési rendszerbe. Az innovatív Android POS és az AXIUM ökoszisztéma együtt kategóriaelső, mégis egyszerű megoldás a bolti vagy mobil fizetéselfogadásra.

 

 

Az AXIUM platform lehetővé teszi az elfogadási lánc szereplőinek – a bankoknak, az elfogadóknak, az alkalmazásfejlesztőknek, és a kereskedőknek –, hogy egyszerűen és zökkenőmentesen hozzanak létre új vásárlói élményeket. A három új készülék, a DX8000, az EX8000 és az EX6000 mindegyike a napjainkban igen népszerű bolti, vezetéknélküli elfogadásra lett optimalizálva. A készülékek mindegyikén Android 10 fut, nagy érintőkijelzővel rendelkeznek és arra tervezték őket, hogy minden kihívásnak felhasználóbarát, de intuitív módon feleljenek meg. 

 

Az AXIUM rendszer szoftveres háttere és a vele érkező globálisan működő API-k minden korábbinál egyszerűbbé és gyorsabbá teszik az applikációk fejlesztését. Az Ingenico sok évtizedes tapasztalata és szakértelme a biztonság és a flottamenedzsment terén most új köntösben mutatkozik meg: az Ingenico Android Kompetencia Központban több mint 350 Android szakértő kolléga segít majd az ügyfeleknek, hogy a legtöbbet hozhassák ki a rendszerből.

 

„Az AXIUM egy komoly változás az ökoszisztémánk számára” – mondta el Michel Léger, a Worldline Globális Megoldásfejlesztésért felelős Alelnöke. „A globális szakértelem és a fizetési piacon egyedülálló technológia lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy ne csak a digitális kereskedelem világában elvárt felhasználói élményeket kínáljanak, hanem könnyedén skálázhassák is őket, bármilyen irányba haladjon is üzletük fejlődése” – mondta el az alelnök. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Premier League az Oracle felhőinfrastruktúráját választotta

A Premier League, a világ legnézettebb labdarúgó-bajnoksága az Oracle-t választotta hivatalos felhőszolgáltatójának. Az Oracle-lel együttműködve kívánja tovább növelni az egyes mérkőzések izgalmát az új meccsstatisztikák által, melyek mélyebb rálátást nyújtanak a pályán élőben zajló eseményekre. Az Oracle adatelemzési és gépi tanulási technológiái valós időben fogják megosztani ezeket az úttörő statisztikákat a milliárdos nagyságrendű globális közönséggel minden szezonban.

2021. május 8. 14:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35