Tapasztalja meg a legendás játékot

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 20. 18:29

A világ egyik vezető játékmonitor1 és IT-kiegészítő márkája, az AGON by AOC nemrég egy teljesen új termékkategóriát vezetett be a legigényesebb és legkompetitívebb játékosok és esportolók számára: az AGON PRO-t. Most két további, kivételes specifikációjú modellel bővül a kínálat: a HDR400 támogatással rendelkező 31,5 hüvelykes (80 cm) AG324UX modellel (4K @ 144 Hz) és a 27 hüvelykes (68,6 cm) AG274FZ (FHD @ 260 Hz) modellel. Az erőteljes, élénk színek érdekében mindkét modell IPS panellel rendelkezik és az extra sima, szellemképektől mentes megjelenítésért 1 ms GtG válaszidőt kínál.

AGON PRO AG324UX: 4K felbontás, 144 Hz képfrissítési sebesség, 1 ms GtG és HDR400 támogatás

A gaming közösség legendái végre igazán legendás felszerelést kapnak. A csatatéren való győzelem érdekében a legendák nem tűrnek meg kompromisszumokat, és a rendelkezésre álló legmagasabb szintű felszerelésre van szükségük. Az AGON by AOC új AGON PRO modelljeivel az esport profik, a professzionális streamelők és a hardcore játékosok megtapasztalhatják, hogy ezek a képernyők milyen közel állnak a tökéletességhez.

 

A 31,5 hüvelykes AG324UX modell 3 oldalon keret nélküli díjnyertes (reddot design award) dizájnnal rendelkezik. A nagy teljesítményű IPS panel natív 4K felbontással (3840 x 2160) rendelkezik és akár 144 Hz képfrissítési sebességre is képes (DisplayPort 1.4 DSC-vel). A HDMI 2.1 funkciónak köszönhetően a monitor teljes mértékben kompatibilis azokkal az új generációs konzolokkal, amelyek támogatják a 4K @ 120 Hz képernyőket. Az AG324UX 1 ms GtG és MPRT válaszidejével a játékosok az AMD FreeSync Premium Pro és az NVIDIA G-Sync kompatibilitásnak köszönhetően gyors, szellemképektől, akadozástól és szakadozástól mentes játékot tapasztalhatnak meg. Az AG324UX emellett 1,07 milliárd színnel rendelkező kiemelkedő színpalettát kínál és támogatja a DCI-P3 színskála 99,8% területét, valamint az élethű képalkotás érdekében a DisplayHDR 400 funkciót. Az audiovizuális élmény teljessé tételéhez a monitor DTS funkcióval rendelkező 8 W sztereó hangszórókat kínál.

 

 

A streaming közösség számára tökéletesen alkalmas, nagyméretű, 31,5 hüvelykes képernyő a mobileszközökkel való használathoz USB-C csatlakozóval is rendelkezik 90 W tápellátással, a Picture-by-Picture (kép a képben) mód pedig lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a legtöbbet hozza ki a nagyméretű 31,5 hüvelykes vászonból. A monitor 4 portos USB 3.2 elosztójához csatlakoztatott perifériákkal és a beépített KVM kapcsolóval a játékosok egy billentyűzettel és egérrel két számítógépet is (pl. asztali számítógépet / laptopot vagy streaming számítógépet) vezérelhetnek.

 

Annak érdekében, hogy a felhasználók megmutathassák egyedi stílusukat, a monitor elöl és hátul RGB világítást, valamint AGON logó kivetítőt kapott. A monitor robusztus lábazata magasságbeállítás, dönthetőség, elforgathatóság és billentés széles skáláját kínálja az optimális ergonomikus pozíció beállításához. A képernyő beállításainak a különböző játéktípusokhoz történő menet közbeni módosítása érdekében a játékosok kényelmesen használhatják a mellékelt vezetékes QuickSwitch távirányítót vagy a G-Menu szoftvert, míg az OSD olyan játék-specifikus funkciókat kínál, mint a Game Colour (szaturáció), a Shadow Control, a Frame Counter és a Dial Point (célkereszt a képernyőn).

 

A 27 hüvelykes AG274FZ ragyogó specifikációkat kínál az FPS rajongók számára. Ez a natív FHD felbontással (1920 x 1080) rendelkező gyors IPS panel 260 Hz-re túlhúzható 240 Hz képfrissítési sebességet (DP 1.4 által) és 1 ms GtG válaszidőt biztosít. Az AG274FZ ugyanazt a díjnyertes dizájnt nyújtja, valamint árnyékoló pajzzsal és ugyanolyan stabil, állítható magasságú lábazattal rendelkezik. A felhasználó által testre szabható RGB-világítás, a QuickSwitch az egyszerű OSD-beállításokhoz, a két 5 W hangszóró DTS hangzással és a 4 portos USB elosztó tovább növeli a modell használhatóságát és sokoldalúságát. Az akadozás és a szakadozás kiküszöbölése érdekében a monitor támogatja az Adaptive-Sync funkciót. Az erőteljes, természetes színek érdekében a monitor támogatja a 110,5% sRGB lefedettséget és a nagy dinamikatartományt biztosító DisplayHDR 400 funkciót.

 

Az AGON PRO modellek 2021 szeptemberétől lesznek elérhetőek a közvetkező ajánlott kiskereskedelmi árakon:  AG324UX – 1139 € és AG274FZ – 489 €.

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

Tizenegyedik alkalommal díjazták Randstad Awarddal hazánk legnépszerűbb munkáltatóit. A magyar munkavállalók véleménye szerint idén a LEGO a legvonzóbb hazai munkáltató, a BT (British Telecommunications) lett a második, a harmadik helyen pedig a Mercedes-Benz végzett. 

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

A közösségi média önértékelésre gyakorolt hatásával és a petfluencer jelenséggel foglalkozó témák nyerték az IAB Legjobb szakdolgozat versenyét.

2024. március 25. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59