Szabó Péter a DACHSER magyarországi új vezetője

forrás: Prím Online, 2022. február 24. 13:59

Szabó Péter vezeti idéntől a Liegl&Dachser Kft. Road Logistics üzletágának hazai kirendeltségeit. A pozíciót korábban betöltő Roman Stoličný-t a DACHSER délkelet-európai régióért felelős vezetőjévé nevezték ki, ami magába foglalja a logisztikai szolgáltató Szlovákia, Románia és Magyarország üzleti részlegeinek irányítását. 

A magyar szakember négy éve csatlakozott a német családi tulajdonban lévő logisztikai vállalathoz és több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szállítmányozás területén. Szabó Péter tervei között a hatékonyság növelése, új gyűjtőjáratok indítása, valamint az időben és árban is versenyképes szolgáltatások működtetése szerepelnek első helyen.  

 

Szabó Péter hatáskörébe tartozik valamennyi üzleti tevékenység irányítása és stratégia építése, illetve a kulcsfontosságú partnerekkel folytatott kapcsolatok teljes körű fenntartása. Emellett nagy hangsúly kerül majd 2022-ben a bővülésre is. Tavaly 6 új közvetlen európai gyűjtőjárat indult a DACHSER magyarországi telephelyeiről, idén pedig további újabb útvonalakat tervez Szabó Péter, a Liegl&Dachser Kft. General managere: „Folytatjuk a tavaly elkezdett terveinket, célunk a hatékonyság növelése minden területen. Tovább szeretnénk fejleszteni a járatainkat, hogy még versenyképesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani, mind költségben, mind futamidőben. Bár a volumen növekedés mindenütt fontos, idén mi kiemelten az export-import gyűjtő-, és élelmiszer üzletágakra koncentrálunk. Hiszem, hogy jó pozícióból vágunk ennek neki, de természetesen mindig van hová fejlődni” – hangsúlyozta a szakember. 

 

Szabó Péter a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett diplomát, azóta folyamatosan a logisztikai és szállítmányozási szektor különböző területein dolgozott. A Liegl&Dachser Kft.-hez 2018-ban érkezett, mint a pilisvörösvári telephely vezetője. Mostani pozícióját 2022. január 1. óta tölti be. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09