Az Influence Media nyerte a Continental Magyarország kommunikációs tenderét

forrás: Prím Online, 2023. május 31. 21:27

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental országos vállalati kommunikációs osztályának, illetve a gumiabroncs üzletágának nyújt kommunikációs szolgáltatást.

A Continental Magyarország meghívásos tenderen választotta ki új kommunikációs ügynökségét. A kiválasztási folyamat eredményeként április 1-től az Influence Media támogatja a Continental vállalati kommunikációs és PR tevékenységének kialakítására, szervezésére, koordinációjára, ellenőrzésére és elemzésére irányuló feladatokat.

 

A Continental technológiai vállalat a jövőbeli autóipari trendekhez igazodó mesterséges intelligencia fejlesztő központtal, egy járműdinamikai fejlesztőközponttal és tesztpályával, hat gyárral, illetve egy regionális gumiabroncs kereskedelmi központtal van jelen Magyarországon. Hazánkban a vállalat mintegy 8000 munkatársat foglalkoztat.

 

A Continental nagy mértékben járul hozzá a közlekedés biztonságának javításához és a globális klímavédelemhez. Mindezt teszi fékrendszerek, hajtómű- és futómű-komponensek és infotainment megoldások biztosításával, valamint a járműelektronika, műszaki elasztomer-termékek fejlesztésével, ipari szállítási megoldások gyártásával és gumiabroncsok értékesítésével.  

 

 

Magyarországon a Continental csoport mindhárom üzleti szektorával jelen van, úgymint az autóipari szektor, a gumiabroncs, az ipari megoldásokat szállító ContiTech. Hazai vállalatai tevékenységet folytatnak Budapesten, Budaörsön, Debrecenben, Makón, Nyíregyházán, Szegeden, Vácon és Veszprémben.

 

Az együttműködés keretében az Influence Media részt vesz a Continental PR stratégiájának kialakításában és végrehajtásában, PR kampányokat szervez és valósít meg, kapcsolatot tart a sajtó munkatársaival, részt vesz a vállalat média-együttműködéseinek koordinációjában, illetve hatástanulmányokat, riportokat készít. 

 

„A kommunikációs feladatokra kiírt tender során olyan szakmai partnert kerestünk, aki mind a technológiai, mind az autóipari témák kommunikációja terén rendelkezik tapasztaltokkal, erős médiakapcsolatokkal bír és emellett segíthet minket kreatív- és integrált kommunikációs téren is. Az Influence Media pedig minden tekintetben meggyőzött bennünket. Mind a vállalati kommunikáció, mind a munkáltatói márkaépítés terén komoly céljaink vannak, sokat várunk a közös munkától” – mondta el Takács István, a Continental Magyarország országos vállalati kommunikációs vezetője.

 

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy egy olyan jelentős, nagymúltú nemzetközi vállalat, mint a Continental csoport ügynökségünket bízta meg hazai vállalati kommunikációs és PR tevékenységének támogatásával. A közös munka során kiemelt célunk, hogy bemutassuk, a vállalat világszinten élenjáró, innovatív termékeket, megoldásokat fejleszt és gyárt a mobilitás terén, és ebben a magyar szakembereknek is komoly szerepe, hozzáadott értéke van. Hiszen a technológiai témák kommunikációja az egyik specialitásunk” – tette hozzá, Hanyecz Imre, az Influence Media társtulajdonosa, ügyvezetője.

 

Az Influence Media magyar tulajdonú, PR-vezérelt, 360°-os gondolkodású ügynökség. Szolgáltatásait multinacionális vállalatok, magyar nagyvállalatok és kkv-k, illetve innovatív startup cégek egyaránt igénybe veszik. Fő ügyfelei közé tartozik jelenleg a Continental mellett az AstraZeneca, a Generali Biztosító, a Maserati, a 77 Elektronika, a Wallis Motor, a WHC Csoport, a Bayer Construct Csoport vagy éppen a Saldo Zrt.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mától Magyarországon is Ayvens néven működik a legnagyobb hazai flottakezelő

Ayvens márkanév alatt folytatja tevékenységét hazánk legnagyobb flottakezelője és mobilitási szolgáltatója, az ALD Automotive | LeasePlan. Az új márka létrejöttének előzménye, hogy 2023 májusában a Societe Generale csoporthoz tartozó ALD Automotive felvásárolta a LeasePlant, az integráció egyik fontos lépéseként pedig immáron Magyarországon is Ayvens néven folytatja működését a vállalat. Az Ayvens világszerte 42 országban 3,4 milliós flottát üzemeltet, melyből több mint 550 000 elektromos meghajtású. Magyarországon az Ayvens közel 3000 ügyfele részére nyújt mobilitási megoldásokat, és összesen mintegy 33000 járműből álló flottát kezel.

2024. szeptember 18. 18:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34