Rangos nemzetközi oktatásfejlesztési díj döntőse lett a Corvinus életút- és karriertervező platformja

forrás: Prím Online, 2023. november 15. 17:45

A hallgatók karrier- és életútjának támogatására fejlesztett MyCorvinus Navigator az újonnan megjelenő készségek és kompetenciák korai akadémiai fejlesztése kategóriában versenyez a Quacquarelli Symonds (QS) brit felsőoktatási elemző vállalat díjáért.

1200 pályázat közül került be a döntősök közé a Budapesti Corvinus Egyetem fejlesztése a világ legkiemelkedőbb oktatási innovációit díjazó QS Reimagine Education konferenciára. Az adatvezérelt életút- és karriertervező szolgáltatást, a MyCorvinus Navigatort „Az újonnan megjelenő készségek és kompetenciák korai akadémiai fejlesztése” kategóriába válogatták be. A december közepén zajló rendezvényen a fejlesztést videóban és élő prezentációban is be fogja mutatni a Corvinus a győzelemért. Az eseményt a Quacquarelli Symonds (QS) brit felsőoktatási elemző vállalat szervezi, amelynek célja, hogy kiemelje és elismerje az oktatási rendszer azon innovációit és fejlesztéseit, melyek értéket teremthetnek a jövő hallgatóinak. 

 

 

„A Corvinus hallgatói a Navigator segítségével már az egyetemi éveik legelején tudatos, megalapozott döntéseket hozhatnak a jövőjük tervezésében” – mondja a Corvinus egyedi adatalapú életút- és karriertervező rendszeréről Dr. Ásványi Katalin, a Navigator üzleti felelőse és mentora.  „A Navigator messzebbre mutat egy egyszerű tanácsadó rendszernél, mivel önismeretre és tudatosságra invitálja a jövő generációit azáltal, hogy megfelelő támogatással saját kezükbe adja életútjuk és karrierjük alakításának lehetőségét. Ezt az innovációt ismerte fel a QS zsűrije is” – tette hozzá.

 

 

Ebben az évben különösen erős volt a mezőny. A 17 kategóriában beérkezett 1200 pályázatból a szervezők első körben 800 projektre szűkítették a listát, melyek közül a legjobb 30%-ot tömörítő döntőbe került a Corvinus projektje A QS Reimagine Education Awards & Conference-t már a tizedik alkalommal rendezik meg, idén december 11-13. között Abu Dhabiban, a Khalifa Egyetemen tartják. A regionális és kategóriagyőztesek mellett az eseményen a Global Education Award, valamint Global EdTech Award díjakat is átadják, melyeket a legkiemelkedőbb projektek tulajdonosainak ítélnek oda. 

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az IFA 2024-en a HONOR, a Qualcomm és a Microsoft újradefiniálta a mobilos AI-t

A HONOR az IFA 2024-en három úttörő mobil AI-megoldást mutatott be: Snapdragon X Elite platformokkal működő AI PC-t, az AI Agentet és az AI Deepfake felismerőt. A bemutatót egy gondolatébresztő panelbeszélgetés kísérte, amelyen részt vett George Zhao, a HONOR vezérigazgatója, Alex Katouzian, a Qualcomm Technologies, Inc. MCX részlegének csoport GM-je és Mark Linton, a Microsoft partnerkészülék-értékesítési alelnöke. Együtt vizsgálták az AI és a Snapdragon technológia összefonódását, és megvitatták, hogy ezek az innovációk hogyan alakítják a mobil AI jövőjét.

2024. szeptember 7. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27

Már több, mint 1,2 milliót lopnak el egy-egy család számlájáról a csalók

2024. augusztus 13. 12:03

Hogyan védhetjük ki a gyakori Booking.com átveréseket?

2024. augusztus 7. 10:33