Rangos nemzetközi oktatásfejlesztési díj döntőse lett a Corvinus életút- és karriertervező platformja

forrás: Prím Online, 2023. november 15. 17:45

A hallgatók karrier- és életútjának támogatására fejlesztett MyCorvinus Navigator az újonnan megjelenő készségek és kompetenciák korai akadémiai fejlesztése kategóriában versenyez a Quacquarelli Symonds (QS) brit felsőoktatási elemző vállalat díjáért.

1200 pályázat közül került be a döntősök közé a Budapesti Corvinus Egyetem fejlesztése a világ legkiemelkedőbb oktatási innovációit díjazó QS Reimagine Education konferenciára. Az adatvezérelt életút- és karriertervező szolgáltatást, a MyCorvinus Navigatort „Az újonnan megjelenő készségek és kompetenciák korai akadémiai fejlesztése” kategóriába válogatták be. A december közepén zajló rendezvényen a fejlesztést videóban és élő prezentációban is be fogja mutatni a Corvinus a győzelemért. Az eseményt a Quacquarelli Symonds (QS) brit felsőoktatási elemző vállalat szervezi, amelynek célja, hogy kiemelje és elismerje az oktatási rendszer azon innovációit és fejlesztéseit, melyek értéket teremthetnek a jövő hallgatóinak. 

 

 

„A Corvinus hallgatói a Navigator segítségével már az egyetemi éveik legelején tudatos, megalapozott döntéseket hozhatnak a jövőjük tervezésében” – mondja a Corvinus egyedi adatalapú életút- és karriertervező rendszeréről Dr. Ásványi Katalin, a Navigator üzleti felelőse és mentora.  „A Navigator messzebbre mutat egy egyszerű tanácsadó rendszernél, mivel önismeretre és tudatosságra invitálja a jövő generációit azáltal, hogy megfelelő támogatással saját kezükbe adja életútjuk és karrierjük alakításának lehetőségét. Ezt az innovációt ismerte fel a QS zsűrije is” – tette hozzá.

 

 

Ebben az évben különösen erős volt a mezőny. A 17 kategóriában beérkezett 1200 pályázatból a szervezők első körben 800 projektre szűkítették a listát, melyek közül a legjobb 30%-ot tömörítő döntőbe került a Corvinus projektje A QS Reimagine Education Awards & Conference-t már a tizedik alkalommal rendezik meg, idén december 11-13. között Abu Dhabiban, a Khalifa Egyetemen tartják. A regionális és kategóriagyőztesek mellett az eseményen a Global Education Award, valamint Global EdTech Award díjakat is átadják, melyeket a legkiemelkedőbb projektek tulajdonosainak ítélnek oda. 

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újra a megszokott mederben a FoxPost, levonult a szökőárszerű terhelés

A FoxPost felszámolta azt a Maglódon felállított ideiglenes csomagautomatát, amely az elmúlt hetek rendkívüli terheléshullámának kezelésére szolgált, egyidejűleg megszüntették a további rendkívüli intézkedéseket is. A döntésre azért került sor, mert a probléma megszűnt és a működés ismét a szokott mederben folyik. Ezzel egyidőben a vállalat több száz új csomagautomata telepítésébe kezdett országszerte.

2024. május 19. 14:40

Még mindig rengeteg ügyfél bankol ezzel a világelső, de drága magyar találmánnyal

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.

2024. május 19. 12:34

Újabb régiós szolgáltató központot hoz Budapestre a Schneider Electric

Budapesten hozza létre új, Europe Services Hub elnevezésű szolgáltató központját a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat. A tervek szerint 2025-re 100 fősre bővülő csapat az európai országokban dolgozó helyi stábokkal együttműködve az egész kontinenst lefedi majd a magyar fővárosból.

2024. május 19. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59