Mitől lesz értékálló a cégvagyon? Befektetve, hasznosítva, fialtatva, kiszervezve!

forrás: Prím Online, 2024. február 22. 19:10

Az elmúlt évben elinflálódott a cégvagyonok értéke is. A hazai kkv-k vagyonuk értékének több mint 40 %-át veszítették el. Sokat tanultunk belőle! A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Mitől lesz értékálló a cégvagyon? Befektetve, hasznosítva, fialtatva, kiszervezve!” című hibrid konferenciájának előadói sok megoldást mutatnak a cégvagyon bevédésére, biztonságba helyezésére és befektetésére.

Már tapasztaltabbak vagyunk a váratlanul jövő veszélyes helyzetek kivédésében. Szükségünk lesz rá a jövőben is!

 

A cégvagyon megóvására, okos befektetésére, biztonságba helyezésére mindenféleképpen stratégiát kell kialakítanunk. De mindenekelőtt naprakészen kell tudnunk, mennyit ér a cég vagyona! 

 

A szakértők a diverzifikált, rugalmasan változó vagyonkezelési eszköztárra esküsznek. Higgyünk nekik! 

 

A hosszú távú befektetéseket felejtsük el! A holnap kiszámíthatatlan lett. Pénzbefektetéseinkről, ingatlanjaink, ingóságaink, szellemi vagyonunk kezeléséről, vásárlásáról, eladásáról való döntéskor inkább szakértői segítséget vegyünk igénybe. Nagy kockázattartalma van most minden döntésnek.

 

 

Hiteltartozása van a cégnek? A piacok hirtelen bedőlésekor azonnal jön a baj. Mindent elvihet a végrehajtó. Ennek sem szabad kitenni a céget! Védjük be, hogy nagy baj esetén se veszítsük el a megteremtett értékeinket!

 

Meglévő ingatlanjaink kezelése, bérbeadása, kihasználtságának növelése, karbantartása is igen fontos vagyonértéknövelő tényező. Fordítsunk rá gondot!

 

A cég szellemi vagyonának folyamatos felértékelése, dokumentálása elhanyagolt terület a kkv-knál. Ezt a hibát korrigálni kell, amilyen gyorsan csak lehet.

 

A „Mitől lesz értékálló a cégvagyon?” című hibrid konferenciára várjuk azokat a kis- és középvállalati döntéshozókat, tulajdonosokat, akiknek a cége ki van téve a piaci, gazdasági kiszámíthatatlanságnak, s az elmúlt évek vagyonveszteségének folyamatát meg akarják állítani.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

 

Earlybird utolsó napja: március 6.

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/mitol-lesz-ertekallo-a-cegvagyon/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Dizájnkiállításon és konyhai szakkiállításon is megmutatja magát a Samsung

A Samsung két milánói eseményen vesz részt idén áprilisban. A vállalat az EuroCucina 2024 konyhai szakkiállításon az összekapcsolt otthonok jegyében mutatja be új, prémium konyhai eszközeit és az életstílust, amit a készülékek kínálhatnak. A Milánói Design Hét Fuorisalone 2024 eseményén rendezett dizájnkiállításán pedig művészileg is megmutatja a látogatóknak a vállalat formatervezési filozófiáját.

2024. április 15. 19:32

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Ez lehet a rohamosan terjeszkedő olcsó kínai webshopok igazi ellenfele

Miközben az olcsó, kevésbé minőségi árut kínáló kínai cégek gőzerővel árasztják el Európát a termékeikkel, egyre többen fordulnak egy új alternatív vásárlás felé. Ez a jelenség a közösségi finanszírozás megjelenése az online vásárlásban, ami a prémium és luxus színvonalat teszi elérhetővé. Az alacsony ár mindkettőben közös, eredményben viszont drasztikusan eltér egymástól a kétfajta vásárlás.

2024. április 15. 17:59

2023-ban harmadjára ért el platina minősítést a Bridgestone

A Bridgestone EMEA (Európa, Közép-Kelet és Afrika régió) ismét megkapta a platina minősítést a neves fenntarthatósági értékelő platform, az EcoVadis által. A szervezet 2023-ban már a harmadik egymást követő alkalommal nyerte el az EcoVadis legmagasabb besorolását, amivel a Bridgestone EMEA az EcoVadis által világszerte 220 iparágban értékelt 130 000 vállalat legjobb 1 százalékba került.

2024. április 15. 16:21

Már egy évtizede társ a mindennapokban: 10 éves a Simple alkalmazás

Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja*, a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált elérhetővé az alkalmazásboltokban, az elmúlt évtizedben már több mint hárommillióan töltötték le, és indulása óta már több mint 50 millió in-app és 80 millió NFC tranzakció futott át rajta. A fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil számításai alapján 2023-ban a hazai online autópálya-matrica, a közterületi parkolójegy értékesítés és a QR-kód alapú csekkbefizetések is mintegy majdnem ötöde a Simple appon keresztül történt. 

2024. április 15. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09