A FŐTAXI a Formula 1 Magyar Nagydíj hivatalos szállítópartnere

forrás: Prím Online, 2024. május 15. 12:59

2024-ben immár 39. alkalommal rendezik meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat. A Hungaroring Sport Zrt-vel kötött megállapodás értelmében a július 21-én tartandó viadal hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere a legnagyobb múltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz. A megállapodás célja, hogy a látogatók és a partnerek egyszerűen és biztonságosan jussanak el a Hungaroringre és haza. 

A magyar Formula 1-es futam az egyik legnépszerűbb hazai sportesemény, 2023-ban négy nap alatt 303 ezer néző kísérte figyelemmel a helyszínen az eseményeket, és várhatóan idén is megtelnek a Hungaroring lelátói. 

 

A Magyar Nagydíj hazánk egyik legrangosabb rendezvénye, az együttműködés és a FŐTAXI célja ezért az utasok gyors, kényelmes és biztonságos kiszolgálása, a futamra történő ki- és bejutás megkönnyítése. A taxitársaság nagy hangsúlyt fektet a minőségellenőrzésre, ennek köszönhetően az utasokat mindig kényelmes, tiszta autók és felkészült, tapasztalt, idegen nyelvet beszélő sofőrök fogadják. A külföldről érkezők is egyszerűen igényelhetik a szolgáltatást, hiszen a FŐTAXI a Budapest Airport hivatalos partnere is egyben, így aki nagyon gyorsan szeretne eljutni a pályára, akár közvetlenül a reptérről is megközelítheti a versenyhelyszínt.  

 

„Az első, ’86-os futam óta követem a magyar Forma 1-et. Azzal, hogy most már a Hungaroring is elköteleződött a FŐTAXI mellett ezen az országunk imázsát is befolyásoló eseményen, mutatja, hogy a FŐTAXI rendkívül megbízható, magas színvonalon teljesítő taxitársaság. – mondta Nagy Elek, a FŐTAXI elnöke, majd hozzátette: Nyugodt szívvel mondhatom, sofőrjeink egyik fő célja, hogy az ország jóhírét vigye magával mindenki, aki részt vesz az eseményen nézőként, vagy akár versenyzőként.” 

 

 

„A Formula 1-ben a mérce a világszínvonal, és ez nem csak a sportszakmai megvalósításra igaz, hanem például a Hungaroring megközelítésére is, ezért örülök, hogy a nagymúltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz a hivatalos személyszállító partnerünk. Ez számunkra garancia a megbízhatóságra és pontosságra, ami az autósportban is a siker kulcsa” – tette hozzá Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. 

 

Taxirendelés online és telefonon is 

 

A futamra történő kijutást nagyban meghatározza, hogy a taxiszolgáltató saját VIP-sávot is használhat majd. A hazautazást egyszerűsíti továbbá, hogy az utasok a Hungaroring főbejáratával és a MOL töltőállomással szemben található taxidroszton találják majd a társaság autóit. 

 

Az utasok online rendeléssel, a FŐTAXI APP és SMS asszisztens szolgálatatás segítségével, valamint hagyományos módon, telefonon (+36 1 222 2222) is hívhatnak taxit.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újra a megszokott mederben a FoxPost, levonult a szökőárszerű terhelés

A FoxPost felszámolta azt a Maglódon felállított ideiglenes csomagautomatát, amely az elmúlt hetek rendkívüli terheléshullámának kezelésére szolgált, egyidejűleg megszüntették a további rendkívüli intézkedéseket is. A döntésre azért került sor, mert a probléma megszűnt és a működés ismét a szokott mederben folyik. Ezzel egyidőben a vállalat több száz új csomagautomata telepítésébe kezdett országszerte.

2024. május 19. 14:40

Még mindig rengeteg ügyfél bankol ezzel a világelső, de drága magyar találmánnyal

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.

2024. május 19. 12:34

Újabb régiós szolgáltató központot hoz Budapestre a Schneider Electric

Budapesten hozza létre új, Europe Services Hub elnevezésű szolgáltató központját a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat. A tervek szerint 2025-re 100 fősre bővülő csapat az európai országokban dolgozó helyi stábokkal együttműködve az egész kontinenst lefedi majd a magyar fővárosból.

2024. május 19. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59