A Toshiba légkondícionálója az európai otthonokba is fenntarthatóságot és természetes szépséget hoz

forrás: Prím Online, 2024. július 9. 11:41

A Carrier RLC Europe bemutatja a Toshiba márkájú DAISEIKAI 10 légkondícionálót, ami a fenntarthatóság, az elegáns dizájn és a teljesítmény új szintjeit hozza el az európai otthonokba. A Carrier RLC Europe az intelligens klíma- és energiamegoldások piacvezetőjének számító Carrier Global Corporation része.

A Carrier RLC Europe az elsőként a skandináv országokban elérhető DAISEIKAI10 egy olyan változatát fejlesztette ki, amely már az átlagos és meleg éghajlati viszonyoknak is megfelel Európa-szerte.

 

 

A DAISEIKAI új esztétikája az anyagkoncepcióból fakad: „Visszatérés a Földre”. A PEFC-tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható fatelepítésekből származó természetes farács egyedülállóvá teszi a terméket a légkondicionálók és hőszivattyúk piacán. A természetes farács egyedi erezetével, textúrájával és színtónusával minden otthonra testre szabja a DAISEIKAI 10-et, a meglévő légkondicionálókat lecserélő lakástulajdonosok számára pedig egy időtlen fehér panel is elérhető. Ezenkívül a DAISEIKAI 10 műanyag alkatrészeinek 43%-át is újrahasznosított anyagok teszik ki.

 

A kategóriaelső A+++ hűtési és fűtési energiabesoroláson, valamint a beltéri egység rendkívül csendes működésén kívül a DAISEIKAI 10 számos intelligens funkciót tartalmaz a lakástulajdonosok életstílusának komfortosabbá tételéhez. Többek között ilyen a több vezérlős megoldás, beleértve a luxus távirányító, a Wi-Fi/app, az intelligens hangvezérlés, a mozgáskövető funkció, illetve plazma ionizáló ultratiszta PM 2.5 szűrővel és bevonatolt tekerccsel.

 

 

A Toshiba DAISEIKAI 10 ideális választás a környezettudatos lakástulajdonosok számára, akik szeretnék megőrizni a bolygót a jövő generációi számára.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ilyenek a tipikus fesztiválozók – Te is közéjük tartozol?

Fejből tudod a fesztivál teljes menetrendjét? Tudod, hol lehet feltölteni a mobilod, esetleg te vagy az, aki mindig tudja, hol lehet a legjobbakat enni? A nyári fesztiválszezonnal megérkeztek azok a különleges és színes személyiségek is, akikkel ilyenkor együtt bulizunk, legyen szó a legnagyobb partiarcokról vagy a mindent (is) tudó rutinos fesztiválozókról, akik már 20 éve is az első sorban tomboltak. 

2024. július 13. 15:37

A Lenovo lett a PC piac legnagyobb nyertese 2024 első félévében

2024 első félévében a PC piac jelentős átalakuláson ment keresztül, amit a technológiai újítások és a globális gazdasági környezet egyaránt befolyásoltak.
A Lenovo, mint vezető asztali számítógép (PC) gyártó, kiemelkedő teljesítményt nyújtott ebben az időszakban és a piac legnagyobb nyertesévé vált – olvasható a gazdasagielet.hu-n

2024. július 13. 13:50

Az MI lehet a kulcs az egyszemélyes vállalkozások nyári pihenéséhez

Ma Magyarországon 620 ezer regisztrált egyéni vállalkozó töri a fejét azon, hogy hogyan pihenhetne a nyári időszakban legalább egy, de inkább két hetet. A megoldás nem lehetetlen, azonban némi előkészületet és a mesterséges intelligencia által kínált lehetőségek használatát is igényli – derül ki a Billingo, az egyik leggyakrabban használt, online számlázóprogramot fejlesztő hazai cég összefoglalójából. A nyári időszak a vállalkozói szféra számára kihívásokkal teli, főként az egyéni vállalkozásaikat vezető tanácsadók, IT szakemberek, jogi, számviteli munkát végzők tudnak a legnehezebben elszakadni íróasztaluktól.

2024. július 13. 12:08

Az LG és a ChargePoint közösen bővítik globális elektromosautó-töltőhálózatukat

Az LG Electronics (LG) a közelmúltban egyetértési nyilatkozatot és végleges megállapodást írt alá az elektromos járművek (EV) kereskedelmi célú töltésére vonatkozóan az Egyesült Államokban a ChargePoint vállalattal, az EV-k hálózati töltési megoldásainak vezető szolgáltatójával. Az LG egyrészt arra számít, hogy az egyetértési nyilatkozat felgyorsíthatja az EV-töltési üzletág növekedését, másrészt további lendületet adhat a vállalat B2B tevékenységei bővülésének, illetve a társaság intelligens életmód-megoldásokat kínáló vállalattá történő átalakulását is támogatja.

2024. július 13. 10:24

Idén is meghirdette fenntarthatósági versenyét a Schneider Electric

Már lehet nevezni a Schneider Electric fenntarthatósági versenyére, a pályázatokat október 15-ig várják. A „Sustainability Impact Awards” kezdeményezés célja a fenntarthatósági törekvések támogatásában és megvalósításában élen járó partnerek, ügyfelek és beszállítók erőfeszítéseinek elismerése. 

2024. július 12. 18:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01