A Dreame négy új innovációt mutatott be a berlini IFA-n

forrás: Prím Online, 2024. szeptember 11. 18:40

A Dreame Technology, az innovatív háztartási készülékek gyártója Berlinben, az IFA technológia kiállításon mutatta be újdonságait, köztük a saját magát megemelő robotporszívót, a 360 fokos lézeres térképező funkciót, a minden kisállatszőrrel megbirkózó dupla kefés tisztítást, valamint az automatikus vízfeltöltő rendszert.

„Olyan új technológiákat fejlesztettünk ki a zavartalan működés érdekében, amelyek minimalizálják a robotporszívók előtt álló akadályokat, így a felhasználók életét is megkönnyítik” – mondta el Sean Chean, a vállalat dél-kelet-európai vezérigazgatója a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai és háztartási készülék kiállításon, a berlini IFA-n bemutatott négy új Dreame innováció kapcsán. 

 

Meglépte a Dreame, ami még eddig senkinek nem sikerült

 

Ezek pedig a kisebb lépcsők, magasabb küszöbök. A Dreame ProLeap rendszere a szó szoros értelmében új szintre emeli a takarítás élményét. A technológiának köszönhetően a robotporszívó képes arra, hogy felemelje magát, így könnyebben küzdi le az akadályokat, legyen az egy magasabb küszöb, lépcső vagy egy felgyűrődött szőnyeg. A porszívók kerékkel ellátott karokat kaptak, ezek megemelik a készüléket és segítik az akadályokon való átjutást, így biztosítva a zökkenőmentes és hatékony takarítást. 

 

 

 

Eltűnik a holttér

 

A VersaLift a szűk helyeken történő navigációt segíti. A készülék indításakor egy összekötő rúd segítségével aktiválódik a lézeres távolságmérő modul. Ez teszi lehetővé, hogy a DToF érzékelő 360 fokos tartományban pásztázza a környezetet anélkül, hogy a robotnak meg kellene fordulnia, így holtterek nélküli tudja feltérképezi a szobákat. Amikor a DToF-érzékelő visszahúzódik, a robotporszívó magassága csökken, így a készülék erőfeszítés nélkül navigál a bútorok, például kanapék és szekrények alatt. Ezeken a szűk helyeken egy AI kamera veszi át az irányítást, amelyet az akadályok elkerülése érdekében LED-fény támogat. A robotporszívó RGB-képeket rögzít, és 3D-térképet készít a szűk helyekről a célzott takarítás érdekében. A VIO technológia (Visual Inertial Inertiaodometria) így még pontosabb feltérképezést és pozicionálást biztosít.

 

 

 

A résekben sem marad semmi

 

A HyperStream Detangling DuoBrush egy nejlon sörtés és egy rugalmas TPU puha gumikefével dolgozik, innovatív légcsatorna-kialakítással rendelkezik, és porszívózás közben könnyedén forog. A padlóval teljes felületen érintkező első, puha kefe a kisebb résekből is eltávolítja szennyeződéseket, a második, TPU lágy gumiból készült kefe pedig biztosítja, hogy a nagy részecskék is eltűnjenek a szőnyegekről. A két kefe együtt hatékonyabbá teszi a takarítás, és készülék zajszintjét is a lehető legalacsonyabban tartják. 

 

 

Nincs többé kellemetlen víztartály kiürítés

 

Az AutoFlow Fully Auto Refilling & Draining System segítségével a víztartály fárasztó kézi feltöltése és kiürítése a múlté. A Dreame egy olyan kompakt és sokoldalú állomással rukkolt elő, amely biztosítja a tiszta víz automatikus újratöltését. A dugulások elhárítása érdekében a szennyezett víztartály kiürítésekor az állomás nagy nyomást alkalmaz, így sem ezzel, sem a kézzel történő ürítéssel sem kell már megküzdeniük a felhasználóknak.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Eurowag elhozza a digitalizációt a teherfuvarozásba

Az Eurowag, a kereskedelmi közúti fuvarozási (CRT) iparág vezető európai technológiai szolgáltatója a hannoveri IAA Transportation 2024 kiállításon jelentette be az ágazatban elsőként megvalósuló digitális platformjának ütemezett  bevezetését. Az Eurowag Office arra törekszik, hogy egy olyan digitális platformot biztosítson a teherfuvarozó vállalatok számára, amely a flottaüzemeltetéssel kapcsolatos feladatok teljes részét lefedi, ezáltal enyhíti a rájuk nehezedő nyomást és hozzájárul a hatékonysági hiányosságok csökkentéséhez. A platform alap funkciói ingyenesen elérhetők lesznek az Eurowag új és meglévő ügyfelei számára.

2024. szeptember 19. 10:07

Mától Magyarországon is Ayvens néven működik a legnagyobb hazai flottakezelő

Ayvens márkanév alatt folytatja tevékenységét hazánk legnagyobb flottakezelője és mobilitási szolgáltatója, az ALD Automotive | LeasePlan. Az új márka létrejöttének előzménye, hogy 2023 májusában a Societe Generale csoporthoz tartozó ALD Automotive felvásárolta a LeasePlant, az integráció egyik fontos lépéseként pedig immáron Magyarországon is Ayvens néven folytatja működését a vállalat. Az Ayvens világszerte 42 országban 3,4 milliós flottát üzemeltet, melyből több mint 550 000 elektromos meghajtású. Magyarországon az Ayvens közel 3000 ügyfele részére nyújt mobilitási megoldásokat, és összesen mintegy 33000 járműből álló flottát kezel.

2024. szeptember 18. 18:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34