Mobil pornótartalom az USA-ban

Kollár Csaba, 2003. április 3. 20:33
Elsőként a szöveges erotikus tartalom válik elérhetővé a mobiltelefon-tulajdonosok számára, de a Private Media Group - mely magát piacvezető felnőtt-tartalomszolgáltatóként aposztrofálja - májusban e mellett számos újabb fejlesztéssel is megjelenik.
Az új szolgáltatások közül a fogyasztók a valós idejű erotikus tartalmú SMS chattel ismerkedhetnek meg leghamarabb az USA-ban. Másodikként a mobiltelefon-tulajdonosok készülékükkel erotikus tartalmú online oldalakhoz csatlakozhatnak. A költségek a telefonszámlán jelennek meg, ugyanakkor a vállalat szóvivője kihangsúlyozta, hogy diszkréten tüntetik majd fel - esetleg csupán a szolgáltatást igénybe vevő által ismert kóddal - az erotikus szolgáltatásokat.

A Private Media Group elnöke, Charles Prast sikeres jövőt jósol vállalatának, különösen a szöveges chatszolgáltatás területén. Megfogalmazása szerint: "ez már egy jól bevált szolgáltatás Angliában, így biztos vagyok benne, hogy az amerikai közönség is szívesen megismerkedik majd vele." A vállalat vezetőjének optimizmusát az is alátámasztja, hogy egyre több SMS-t küldenek a mobiltelefonok használói, "milliókban, milliárdokban mérhető az SMS-k száma, s ha az SMS-küldők csak 1%-a is érdeklődik szolgáltatásunk iránt, már akkor is hatalmas sikereket könyvelhetünk el."

A fejlesztés közvetkező állomásaként - kísérleti jelleggel már májusban - elindulhatnak erotikus, interaktív MMS szolgáltatások, valamint szintén interaktív folyamatos videoadások GPRS/Java környezetben.

Kulcsszavak: +fohir mobiltelefon szex

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52