Új funkciók a PowerPoint-hoz

Elérhető a Microsoft Producer For Microsoft Office PowerPoint 2003 béta változata

forrás Prim Online, 2003. július 7. 12:25
A Microsoft bejelentette, hogy elérhető a Microsoft Producer for Microsoft Office PowerPoint 2003 (röviden Producer 2003) béta változata. A Producer 2003 a PowerPoint 2003 ingyenes bővítménye, amely rengeteg új funkcióval egészíti ki a programot. Ezek segítségével a vállalati felhasználók és a tartalomkészítő szakemberek gyorsabban és egyszerűbben készíthetnek vonzó megjelenésű multimédiás bemutatókat, amelyekben hangok, filmfelvételek, PowerPoint diák és képek összhangban jelennek meg.
A Producer 2003 szorosabban integrálva van a PowerPoint 2003-mal, a beépített Windows Media 9 Series-támogatásnak köszönhetően pedig páratlan hang- és képminőséget nyújt. Újdonság, hogy Macintosh- és Netscape-felhasználók is megtekinthetik a bemutatókat, ami átjárhatóságot teremt a platformok között. Ezáltal szélesebb közönség számára válnak elérhetővé a Producer segítségével készült munkák.
Kulcsszavak: multimédia Microsoft

Használni már sokan tudják, de az adatvédelem szintjén csak kevesen értenek az AI-hoz

Egyre több cég alkalmazza a mesterséges intelligenciát, de kevesen mondhatják el, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen hazai és nemzetközi, pénzügyi, felügyeleti és adatvédelmi szabályokat szükséges betartaniuk és hogyan alakíthatnak ki egy biztonságos, felkészült környezetet egy AI projekt megvalósulásakor. 

2024. június 17. 12:28

Az ABB az elektromos buszokhoz készült, energiahatékony motor- és invertercsomagot vezet be a piacra

Az ABB bejelentette az AMXE250 motorból és HES580 inverterből álló, kifejezetten az elektromos buszok igényeire szabott új és innovatív csomagjának bevezetését. Az új hajtáscsomag, amelynek harmonikus működése egy hatékonyabb, megbízhatóbb és az ipar számára azonnal rendelkezésre álló megoldást eredményez, jelentős előrelépést jelent a tisztább és fenntarthatóbb közlekedési lehetőségek terén.

2024. június 17. 11:28

K&H: Adatvédelem szintjén csak kevesen értenek az AI-hoz

Egyre több cég alkalmazza a mesterséges intelligenciát, de kevesen mondhatják el, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen hazai és nemzetközi, pénzügyi, felügyeleti és adatvédelmi szabályokat szükséges betartaniuk és hogyan alakíthatnak ki egy biztonságos, felkészült környezetet egy AI projekt megvalósulásakor. 

2024. június 17. 09:55

A Samsung új okosórája mélyreható betekintést kínál egészségügyi állapotunkról

A Samsung bejelentette okosóra termékcsaládja új tagjának bevezetését.  A júniustól Magyarországon is kapható Galaxy Watch FE készülékkel még több felhasználó férhet hozzá a vállalat fejlett és átfogó, jóllétet szolgáló élményéhez. A Galaxy Watch FE a Galaxy Watch úttörő hardverteljesítményét és fejlett egészség- és fitneszmegőrző funkcióit stílusos és tartós kialakítással ötvözi. Az új okosóra ideális lehet mindazoknak, akik széleskörű ismeretekkel javítanának általános egészségi állapotukon és jóllétükön.

 

2024. június 16. 13:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30