Vezeték nélküli internetes tv a Philipstől

forrás Prim Online, 2004. január 8. 20:00
A Philips olyan új internetes tévékészüléket mutatott be, amely képes vezeték nélkül az internetre és PC-re csatlakozni, továbbá így képeket és videót megjeleníteni.
A termék, amelyet a Las Vegas-i elektronikai kiállításon (CES) láthatott a közönség, egyelőre nincs kereskedelmi forgalomban. A Philipsnek van már egy internetes hifi-berendezése, amelyik le tudja játszani webes rádiók adásait, és egy olyan otthoni szerverről is tett bejelentést, amely a netről átteszi a zenét vagy a videót a hagyományos tévékre és hifikre.

A cég már az ünnepek alatt elkezdte árusítani a vezeték nélküli tévét olyan európai telefontársaságokon (pl.: a British Telecom, a spanyol Telefónica vagy a holland KPN) keresztül, amelyek így szándékoznak növelni szélessávú internet-előfizetőik számát. A Philips ázsiai versenytársai egyébként szintén megkezdték már hálózati fogyasztói elektronikai cikkek árusítását. A cég a netes tévé mellett új hordozható lejátszókat és egy merevlemezzel ellátott DVD-írót is bemutatott a kiállításon.

Milkovits Gábor
Kulcsszavak: Philips televízió

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59