A Westel segítségével újabb olimpiai bajnok tér haza

Három évig ismét a legnagyobb hazai mobilcég a Domino-BHSE támogatója

forrás Prim Online, 2004. február 9. 19:31
Újabb három éves, 2007. június 30-ig szóló szerződést kötött a Westel és a Domino-BHSE és a sikeres együttműködés folytatásának újabb eredményes állomásaként. Benedek Tibor Olaszországból hazatérve a sikeres vízilabdacsapat tagjaként folytatja pályafutását.

A Nyugati pályaudvar Királyi várója szolgált helyszínül ma délután a hazai sportélet újabb fontos és ritka bejelentéséhez. Sugár András a Westel vezérigazgatója tehette közzé a jó hírt, Benedek Tibor világ-, olimpiai- és Európa bajnok vízilabdázó, a magyar válogatott csapatkapitánya és meghatározó egyénisége hazatér külföldről és a társaság támogatásának köszönhetően, 2004. július 1-től szóló szerződése szerint a Domino-BHSE játékosaként szerepel majd a jövőben. A három évre szóló megállapodás eredményeként újabb élsportoló térhet vissza Magyarországra, tovább erősítve ezzel az egyik legjobb magyar csapatot, amely Benedek Tibor szerződtetésével immáron hat olimpiai bajnokkal büszkélkedhet majd.

A Benedek Tibor szerződéséről szóló bejelentés részeként a nemzetközi színtéren elismert és kiemelkedő eredményeket felmutató vízilabda sport további fontos híre, hogy a Westel a klub és a játékosok erőfeszítéseit, sportsikereit méltányolva névadó szponzorként újabb három esztendőre elkötelezte magát a Domino-BHSE mellett.

A megállapodás részeként az egyesülettel és Kovács István vezetőedzővel egyaránt új szerződést kötött a piacvezető mobilszolgáltató és továbbra is számos területen nyújt segítséget a jövőben. Ennek köszönhetően újult meg a Domino otthonaként szolgáló Kőér utcai uszoda audiovizuális technikai rendszere, amelynek számítógépes mérkőzésvezérlő alkalmazása az eredmények megjelenítésével egyidőben WAP-on, SMS-ben és a www.vizipolo.hu oldalon automatikusan tájékoztat a mérkőzés eredményeiről.

Kulcsszavak: Westel MTR szponzor sport

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59