A Habia Cable hat országban állítja át rendszerét iScalára

forrás Prim Online, 2004. február 16. 16:40
A Scala Business Solutions bejelentette, hogy a Habia Cable nemrégiben aláírta azt a licencszerződést, amelynek értelmében svédországi, angliai, hollandiai, franciaországi, németországi és kínai szoftveralkalmazásait az iScala kollaboratív ERP-rendszer legújabb változatára frissíti. A Habia Cable egy globális vállalat, amely a nagy kihívást jelentő alkalmazási területek számára gyárt speciális vezetékeket és kábelrendszereket. A vállalat 1992 óta Scala-ügyfél.
"Szeretnénk valamennyi Scala-rendszerünket összekötni az adatkonszolidáció automatizálása, a jelentéskészítés időigényének csökkentése, és a gyorsabb elérhetőség érdekében" - mondta Mikael Eriksson, a Habia Cable informatikai igazgatója. "A Scala-frissítéssel az a célunk, hogy még pontosabb és naprakészebb jelentéseket készíthessünk, amelyek megkönnyítik a vezetői döntéshozatalt. Biztosak vagyunk abban, hogy az iScala segíthet ennek a célnak az elérésében, még a különböző időzónák dacára is."

Az iScala úgy készült, hogy teljes körű üzleti felügyeleti funkciókat biztosítson a vállalatok számára bárhol a világon. Integrált ERP-, CRM- és SCM-megoldásokat nyújt egy olyan webes szolgáltatási platformon, amely a helyi nyelvhez, adózási és jogi feltételekhez is igazodik.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Csökken a magyar vállalkozások száma, a MI pedig alig várja, hogy ezen lendítsen

Csökken a magyar vállalkozások száma, azaz a megszűnések és felszámolások meghaladják az újonnan alapított cégek számát, amelyek hátterében a nem elég körültekintő üzleti tervezés, vagy akár a nem hatékony munkafolyamatok állhatnak – derül ki a Billingo, az egyik leggyakrabban használt, online számlázóprogramot fejlesztő hazai cég összefoglalójából. 

2024. június 23. 13:54

Különleges naperőmű kezdte el működését Környén

Egyre több magyarországi iparvállalat tesz komoly lépéseket, hogy zöldebbé tegye energiafogyasztását. Számukra azonban kihívást okozhat, hogy az időjárásfüggő naperőműveket hogyan integrálják költséghatékonyan rendszereikbe. 

2024. június 23. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02