Új céggel bővült a HRP Csoport, megalakult a RelNet Kft.

forrás Prim Online, 2004. szeptember 16. 17:20
A cég ügyvezetője Dávid András, aki korábban a 2F 2000 Kft kereskedelmi igazgatói posztját töltötte be. A RelNet Kft. informatikai biztonsági és aktív hálózati eszközök hozzáadott értékű disztribúciójával fog foglalkozni.
"Azért döntöttünk a RelNet Kft megalakítása mellett a stratégiai tervezés során, mert jól látszott, hogy a piacon egyre nagyobb igény van a hozzáadott értékű disztribúciós tevékenységre a hagyományos dobozmozgatás mellett" - mondta el Dávid András, a RelNet Kft. ügyvezető igazgatója -, "ez pedig elsősorban azoknál a termékcsoportoknál nyilvánul meg, ahol speciális szaktudás szükséges, vagy a termék nem teljesen szabványosított."

A RelNet Kft. informatikai biztonsági és hálózatos technológiák magas hozzáadott értékű disztribúciójára kíván szakosodni. Elsősorban a termékek marketingjére, az eladás előtti és utáni terméktámogatására koncentrál, a klasszikus disztribúciós tevékenységet a cégcsoport többi tagja végzi a háttérben. A termékkiválasztással kapcsolatos műszaki tanácsadás is fontos részét fogja képezni a cég tevékenységének.

A HRP Csoport (BSC Kft. és a HRP Hungary Kft.) árbevétele tavaly meghaladta a 20 milliárd forintot, ezzel az eredménnyel Magyarország egyik piacvezető disztribútora. "Európai Uniós minták alapján is kézenfekvőnek tűnt tevékenységünk ebbe az irányba történő bővítése, emellett vevőink oldaláról is egyre nagyobb volt a nyomás" - mondta el Solt Géza, a HRP Csoport fő tulajdonosa és a HRP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: +céginfo HRP RelNet

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis magyarországi csapata. A vezető logisztikai ingatlancég a Prologis Park Budapest-Sziget II-ben egy 350 négyzetméteres festménnyel emlékezik meg a környék állat- és növényvilágáról, ezzel is felhívva a figyelmet a fenntarthatóság és az élővilág tiszteletben tartásának fontosságára.  

2024. április 22. 19:32

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Az OTP Mobil felvásárolta a HelloPayt

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 16:20

IsMyHdOK 3.96

HDD, SSD, USB-meghajtó és SD-kártya tesztelő program. Négy különböző időtartalmú vizsgálat alatt értékeli a teljesítményüket, és megmutatja az olvasási és írási sebességét a merevlemezeknek, flash-meghajtóknak és a memóriakártyáknak.

2024. április 22. 16:14

WinSCP 6.3.3

Funkciókban gazdag, magyarul is tudó SFTP/FTP kliens a helyi számítógép és a távoli kiszolgálók közötti biztonságos fájlmásoláshoz. Felhasználói felületét Total Commander vagy Windows Explorer kinézetre is beállíthatjuk.

2024. április 22. 16:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50