Az LLP új egységes arculatot és logót vezet be

forrás Prim Online, 2005. október 26. 10:41
Az üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő, Kelet- és Közép-Európa 7 országában jelen lévő, prágai központú LLP Csoport megújult logóval, szlogennel és egységes arculattal kívánja kifejezni a cég növekedését, fejlődését és az innováció iránti folyamatos elkötelezettségét a tanácsadás és szoftver fejlesztés területén.
"Logónk és arculatunk frissítésével a kelet-közép-európai régióban és azon túlmenően, a kimagasló szolgáltatásnyújtás iránti elkötelezettségünket hangsúlyozzuk ki az üzleti szoftverek, valamint a tanácsadás és a fejlesztés területén" - mondta Adam Bager, az LLP Csoport elnöke.

Barbara Dreska, az LLP Csoport ügyvezető igazgatója szerint friss, nyitott és előre mutató lendületet mutat az új logó: "Arra utal, hogy - mint mindig - összpontosítottak, erősek és progresszívek vagyunk, továbbá folyamatosan gyarapítjuk tudásunkat, képességeinket ügyfeleink magasabb színvonalú kiszolgálásának érdekében. Ezért például az év közepén beindítottuk új szoftverfejlesztési üzletágunkat, hogy mély technikai tudásunkat felhasználva innovatív megoldásokat fejlesszünk ügyfeleink számára."

A prágai Whizz tervező cég által megalkotott új logó a korábbinak egyfajta kibontakozása, amely a körgyűrűvel és a zöld gömbbel az LLP dinamizmusát és kiválóságát ábrázolja, miközben fiatalos érzést és növekedést sugall a vállalatról.

Az új, hét országot átfogó egységes arculat egyben új szlogen bevezetését is jelenti: Consulting. Technology. Innovation. "Az új szlogen sokkal inkább a képességeinkre, mint a termékeinkre fókuszál. - mondja Adam Bager – A meglévő és potenciális ügyfeleink számára világossá teszi, hogy hatalmas tapasztalatunkra alapozva a lehető legjobb megoldások megalkotásában vagyunk elkötelezettek."

Kulcsszavak: +céginfo LLP

Hosszú távú, stabil munkahelyekkel találkozhatunk a „Mi a pálya” műszaki pályaválasztó fesztiválon

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) idén már 9. alkalommal szervezi meg a „Mi a pálya?” műszaki pályaválasztó fesztiválsorozatot, amely eddig országosan már több, mint 60 ezer fiatalnak segített a pályaválasztásban. Az esemény célja változatlanul az, hogy megmutassa a fiataloknak, milyen lehetőségek várnak rájuk a műszaki területeken, ahol stabil és hosszú távú karrier építhető.

2024. október 17. 19:59

A Lockerstor Gen3 készen áll a kihívásra, már Ryzennel!

Nagy teljesítmény, kimagasló hatékonyság, rendkívüli kapacitás. A vadonatúj Lockerstor Gen3 sorozatú NAS négymagos AMD Ryzen Embedded CPU-t használ – első ízben az ASUSTOR-nál. Megtalálható benne négy M.2-foglalat a PCIe 4.0-s NVMe SSD-khez, valamint két 10 GbE-s és két 5 GbE-s port, melyek lehetővé teszik, hogy a Lockerstor Gen3 kitárja szárnyait és páratlan teljesítményt nyújtson. Használd ki a négy-tíz tárolórekeszt a kapacitás, teljesítmény és érték maximális rugalmasságának eléréséhez!

2024. október 17. 18:22

Hogyan segít a színes E Ink tablet a koncentrálás és az inspiráció növelésében?

A mai felgyorsult világban a megfelelő eszköz kiválasztása az olvasási- és a munkaélmény javításához elengedhetetlen. A színes E Ink tablet egy puha tapintású, tükröződésmentes kijelzőt biztosít, ami kíméli a szemet, kényelmessé és könnyeddé téve az olvasást és a jegyzetelést. Fedezd fel, hogyan tudja jobbá tenni egy BOOX tablet mindennapjaidat!

2024. október 17. 18:05

Rejoy: Felújított mobil eszközök választásakor ezek a hazai vásárlók fő preferenciái

Globálisan 12 százalékkal nőtt a second-hand készülékek piaca, de van olyan hazai szereplő, aki megduplázta éves forgalmát. A Rejoy harmadik negyedéves számai azt mutatják, hogy a hazai ügyfelek felújított okostelefonból és okosórából hajlandók a legújabb, drágább modellekre költeni, laptop és tablet esetében a jobb ár-érték arányú régebbi modellekkel is megelégszenek.

2024. október 17. 17:53

Lengyelország egyik legnagyobb ipari vállalata, a Boryszew Group lett az EIT InnoEnergy új befektetője

Új befektetővel bővült a fenntartható energetikai megoldások fejlesztésében, megvalósításában Európában élen járó EIT InnoEnergy részvényeseinek köre. Az autóipar és a fémipar globálisan jegyzett lengyel nagyvállalata, a Boryszew Group S.A csatlakozása jelentős tőkeinjekciót biztosít a szervezetnek az átfogó energiaipari célkitűzéseik megvalósításához. A partnerséget október 16-án jelentették be az EIT InnoEnergy éves rendezvényén, a The Business Booster-en Barcelonában.

2024. október 17. 17:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy év alatt 45 milliárd forintot loptak el tőlünk a digitális bűnözők

2024. október 15. 16:51

Idén már ezernél is több résztvevőt várnak a Service Design Day-re

2024. október 7. 09:59

Innovációs versenyen méretik meg magukat a világ egyetemistái

2024. október 2. 19:34

Országos kutatásból netezési körkép: a magyarok többségének élete elképzelhetetlen net nélkül

2024. szeptember 29. 15:24