LLP kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: LLP

A budapesti LLP segíti az amerikai szoftveróriás, a BlackLine régiós terjeszkedését

Az LLP Csoportot választotta viszonteladó partnerévé a felhőalapú pénzügyi ellenőrzési és automatizálási szoftvermegoldások első számú szolgáltatója, a BlackLine vállalat. A partneri együttműködés eredményeképpen az LLP Csoport ügyfelei közvetlen hozzáférést kapnak a világ legmegbízhatóbb pénzügyi ellenőrzési és automatizálási megoldásához, az amerikai központú BlackLine cég pedig a közép-kelet-európai piacokon is bővítheti jelenlétét.

2015. június 2. 14:44

Az XAPT felvásárolta az LLP Dynamics vállalatcsoportot

Az XAPT Hungary, a világ egyik vezető Microsoft Dynamics partnere bejelentette az LLP Dynamics csoport felvásárlását, jelentősen megerősítve ezzel jelenlétét a közép- és kelet-európai régióban.

2014. január 7. 09:27

LLP Group: a magyar leányvállalat volt a 2012-es növekedés motorja

A prágai központú vállalatirányítási-szoftverspecialista, az LLP Group 11 százalékos bővüléssel 1,6 millió euróra növelte adózás előtti eredményét tavaly, 13,2 millió eurós árbevétel mellett. A cégcsoport tíz leányvállalata közül a magyar volt a növekedés egyik motorja: az LLP Hungary termelte meg a csoportszintű árbevétel mintegy 15 százalékát, illetve a profit 30 százalékát.

Kulcsszavak: LLP-hu LLP
2013. június 21. 11:11

Észak-Amerikában terjeszkedik az LLP Csoport

Az európai ERP piac egyik meghatározó szereplője, az LLP Csoport Észak-Amerikában nyit képviseletet, ahonnan az Egyesült Államok, Kanada és a Karib-térség országait látja el ezentúl szolgáltatásaival. A Massachusetts állambeli irodát a jól teljesítő magyar leányvállalat vezetője, Barbara Dreska indítja be. A hazai képviselet a kelet-európai régió teljes árbevételének 36, profitjának nem  kevesebb mint 50 százalékát adta 2011-ben.

2012. december 14. 08:59

Microsoft vállalatirányítási rendszer mikrovállalatoknak

2012. augusztus 1. 14:10

Az LLP Csoport Mexikóban

Az LLP szeptember közepén megnyitotta a csoport tizenegyedik irodáját Mexikóvárosban. A Közép-Kelet-Európából induló szoftver tanácsadó cég a tavalyi beneluxi és moszkvai bővítés után a közép-amerikai piacon is jelen lesz informatikai rendszereivel és a hozzá kapcsolódó tanácsadói tevékenységgel.

Kulcsszavak: LLP +céginfo
2009. szeptember 16. 06:47

Új ügyvezető az LLP Budapestnél

2008. március 1-jétől Ambrus Zsolt tölti be az LLP Budapest ügyvezetői pozícióját. A közgazdász végzettségű szakember korábban a Microsoft Dynamics üzletágvezetőjeként tevékenykedett.

Kulcsszavak: CIO +céginfo LLP
2008. január 28. 18:10

Bővül az LLP termékpalettája: Infor EAM vállalati eszközmenedzsment

Az üzleti informatikai megoldásokat szolgáltató cég bemutatta termékportfoliójának legújabb tagját, az Infor EAM vállalati eszközmenedzsment rendszert. Az LLP Csoport azért választotta nemzetközi megoldásainak sorába ezt a megoldást, mert a termék változatos funkcionalitásával jól illeszkedik az LLP vállaltirányítási rendszerei mellé.

Kulcsszavak: vállalatirányítás LLP
2008. január 21. 12:13

Nyugatra terjeszkedik az LLP

A Közép-Kelet-Európában meghatározó szerepet betöltő IT tanácsadó cég új irodát nyitott Belgiumban és Luxemburgban. A döntés hátterében az LLP Csoport nyugat-európai székhellyel rendelkező ügyfélkörének szélesedése, valamint a termékportfolió bővülése áll.

Kulcsszavak: +céginfo LLP
2008. január 3. 11:19

LLP integrált informatikai megoldás utazási irodák számára

Az LLP megállapodást írta alá a PC System Gruppen-nel (PCSG) az általuk fejlesztett Travel Dynamics kiegészítő modul kizárólagos forgalmazásáról. A dán cég által fejlesztett add-on kifejezetten az utazásszervező cégek és utazási irodák számára nyújt integrált informatikai megoldást.

2007. december 17. 09:25

LLP: Erősödés és növekedés

Az LLP Csoport bevétele 2007 szeptemberéig 10%-os növekedést mutat a 2006-os eredményekhez képest, míg a profit növekedése több mint 70%-kal múlta felül a tavalyi év azonos időszakát. A Csoport tervezett árbevétele erre az évre meghaladja 8 millió Eurót.

Kulcsszavak: +céginfo LLP
2007. december 4. 10:24

Újabb elismeréseket szerzett az LLP Csoport Microsoft Dynamics területen

Újabb Microsoft tanúsítványokat szerzett az LLP Csoport, így a közép-kelet európai régióban jelen lévő vezető üzleti és pénzügyi megoldásokat szállító vállalat a Kisvállalati megoldások és az Adatkezelési alkalmazások szakértője lett.

Kulcsszavak: Microsoft +céginfo LLP
2007. július 16. 11:11

Folyamatos növekedésben az LLP

Az LLP Csoport közzétette 2006-os pénzügyi eredményeit. A cég teljes árbevétele tavaly 7,7 millió euró volt, amely 12%-os növekedést jelent az egy évvel korábbihoz képest. A legnagyobb mértékű növekedés a Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszer üzletágban volt megfigyelhető, míg az Infor FMS SunSystems pénzügyi megoldás nemzetközi konzultációja töretlenül erősnek bizonyult. A csoport budapesti irodája, az LLP Budapest Kft. a teljes bevétel több mint negyedét, 26%-át érte el.

Kulcsszavak: LLP +céginfo
2007. június 28. 11:04

Az LLP az Infor család tagja lett

Az Infor hivatalos partnere lett a kelet-közép-európai régióban jelen lévő, üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő LLP Csoport. Az Infor a világ harmadik legnagyobb üzletiszoftver-szállítója és tizedik legnagyobb szoftvercége.

Kulcsszavak: Infor LLP
2007. március 15. 11:07

Microsoft Gold Certified Partner lett az LLP Csoport

Az LLP Csoport a Microsoft Partner Program keretén belül elérte a Gold Certified Partner fokozatot.

Kulcsszavak: LLP
2006. augusztus 20. 11:25

Az LLP 11%-os növekedést és az eddigi legmagasabb bevételt érte el 2005-ben

A cégcsoport teljes bevétele 6,9 millió euró volt, ami 11%-kal magasabb mint az előző évben. Az LLP Budapest a cégcsoport bevételének 32%-át teljesítette, és 20%-os növekedést ért el.

Kulcsszavak: +céginfo LLP
2006. augusztus 8. 14:28

Vision for Navision jelentéskészítő megoldás

Az LLP Navision programozói kifejlesztettek egy olyan megoldást, amely lehetővé teszi a Vision eszköz Navision adatbázison keresztüli alkalmazást.

2006. március 20. 17:16

Törökországban végez ERP-bevezetést az LLP

Az LLP Budapest vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetésére vonatkozó szerződést kötött a kültéri reklámhordozók regionális piacán meghatározó szerepet betöltő News Outdoor Csoport legújabb tagjával, a török Kamera Outdoorral. A New York-i tőzsdén (NYSE) jelen levő News Corporation tulajdonában lévő csoport a hatodik leányvállalata számára választotta a SunSystems rendszert, amelyet ma már a világ 50 vezető vállalata közül 45 használ.

Kulcsszavak: ERP LLP
2005. november 19. 13:08

Az LLP új egységes arculatot és logót vezet be

Az üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő, Kelet- és Közép-Európa 7 országában jelen lévő, prágai központú LLP Csoport megújult logóval, szlogennel és egységes arculattal kívánja kifejezni a cég növekedését, fejlődését és az innováció iránti folyamatos elkötelezettségét a tanácsadás és szoftver fejlesztés területén.

Kulcsszavak: +céginfo LLP
2005. október 26. 10:41

LLP szoftver az angliai Lloyd's biztosítónál

Kiemelkedő sikert ért el az LLP Csoport szoftverfejlesztési üzletága: a cég saját fejlesztésű idő-, költségnyilvántartó és elemző megoldása, az eXpense, a világ vezető biztosítótársaságánál, az angliai Lloyd's-nál került alkalmazásra a közelmúltban.

2005. június 28. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37