LLP-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: LLP-hu

Lassú és pazarló a hazai számlakezelési gyakorlat

 Havonta félmillió forintot is megtakaríthatnak azok a hazai vállalkozások, amelyek áttérnek a szoftveres számlafeldolgozásra – mutat rá az LLP legfrissebb felmérése. A havonta minimum 100 és maximum 1000 bejövő számlát kezelő cégeknél elvégzett kutatásból kiderül: engedélyeztetéskor a cégek egynegyedénél több mint hat kézen megy keresztül egy-egy bizonylat, átlagosan pedig 1000 forintba kerül egy számla feldolgozása.

Kulcsszavak: e-számlázás LLP-hu
2015. július 1. 20:08

A budapesti LLP segíti az amerikai szoftveróriás, a BlackLine régiós terjeszkedését

Az LLP Csoportot választotta viszonteladó partnerévé a felhőalapú pénzügyi ellenőrzési és automatizálási szoftvermegoldások első számú szolgáltatója, a BlackLine vállalat. A partneri együttműködés eredményeképpen az LLP Csoport ügyfelei közvetlen hozzáférést kapnak a világ legmegbízhatóbb pénzügyi ellenőrzési és automatizálási megoldásához, az amerikai központú BlackLine cég pedig a közép-kelet-európai piacokon is bővítheti jelenlétét.

2015. június 2. 14:44

XAPT: partnertalálkozó és új Microsoft Dynamics NAV 2013

Az üzleti szoftvermegoldásokat szállító XAPT Hungary múlt héten tartotta az első LLP Dynamics csapatával közös partnertalálkozóját a Microsoft Dynamics NAV rendszert használó ügyfelei számára. Az eseményen a Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 vállalatirányítási rendszer újdonságait ismerhették meg a jelenlévők, valamint leghűségesebb üzleti partnereit is díjazta az XAPT és az LLP Dynamics.

2014. március 28. 12:09

Az XAPT felvásárolta az LLP Dynamics vállalatcsoportot

Az XAPT Hungary, a világ egyik vezető Microsoft Dynamics partnere bejelentette az LLP Dynamics csoport felvásárlását, jelentősen megerősítve ezzel jelenlétét a közép- és kelet-európai régióban.

2014. január 7. 09:27

LLP Group: a magyar leányvállalat volt a 2012-es növekedés motorja

A prágai központú vállalatirányítási-szoftverspecialista, az LLP Group 11 százalékos bővüléssel 1,6 millió euróra növelte adózás előtti eredményét tavaly, 13,2 millió eurós árbevétel mellett. A cégcsoport tíz leányvállalata közül a magyar volt a növekedés egyik motorja: az LLP Hungary termelte meg a csoportszintű árbevétel mintegy 15 százalékát, illetve a profit 30 százalékát.

Kulcsszavak: LLP-hu LLP
2013. június 21. 11:11

Észak-Amerikában terjeszkedik az LLP Csoport

Az európai ERP piac egyik meghatározó szereplője, az LLP Csoport Észak-Amerikában nyit képviseletet, ahonnan az Egyesült Államok, Kanada és a Karib-térség országait látja el ezentúl szolgáltatásaival. A Massachusetts állambeli irodát a jól teljesítő magyar leányvállalat vezetője, Barbara Dreska indítja be. A hazai képviselet a kelet-európai régió teljes árbevételének 36, profitjának nem  kevesebb mint 50 százalékát adta 2011-ben.

2012. december 14. 08:59

Új átszervezési módszerek terjednek a vállalatoknál

A feldolgozóiparban az egyik legbiztosabban megtérülő beruházás még mindig az adminisztratív és a működési folyamatok újraszervezésében keresendő – áll a Mint Jutras kutatócég felmérésben. Az elemzés szerint a mostani új megoldások szinte mindig beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, és két, legfeljebb három év alatt megtérülnek.

2012. november 14. 10:15

Van még mit javítani a vállalatirányítási rendszereken

Bár az ügyfelek 81 százaléka elégedett, még bőven van hova fejlődnie a jelenleg forgalomban lévő vállalatirányítási rendszereknek. A legtöbb felhasználó a rugalmatlanság és a nehezen tervezhető bevezetési idők és költségek miatt panaszkodik még akkor is, ha a rendszerek fele már az első három évben megtérül.

2012. augusztus 14. 09:42

Microsoft vállalatirányítási rendszer mikrovállalatoknak

2012. augusztus 1. 14:10

Intelligensebb vállalatirányítás: a gyártóvállalatok vezetői léptek a leggyorsabban

A gyártóvállalatok vezetői rohamtempóban térnek át az intelligens cégvezetésre, a vállalatirányítási rendszerekhez kapcsolódó projektek 28 százaléka náluk zajlik − áll a TEC jelentésében. Magyarországon azonban nem az intelligensebb megoldások, hanem a költségmegtakarítási lehetőségek gerjesztik a váltást.

2012. június 25. 10:59

Az LLP Hungary a Microsoft elit partnerei között

Az LLP Hungary bekerült a Microsoft Dynamics legeredményesebb partnereit tömörítő President’s Clubba.

Kulcsszavak: LLP-hu Microsoft +céginfo
2010. július 13. 17:18

Új ügyvezető az LLP Hungarynél

2010. június 14-étől Biber Attila tölti be az LLP Hungary ügyvezető igazgatói székét. A cég korábbi vezetője, Ambrus Zsolt lemondott megbízatásáról, miután az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) elnöksége megválasztotta az IVSZ főtitkárának.

Kulcsszavak: LLP-hu IVSZ CIO
2010. június 15. 18:27

Újabb vezető Microsoftos az LLP Budapestnél

2008. július 1-jétől Biber Attila az LLP Budapestnél folytatja pályafutását. Biber idén már a második, aki a Microsoft Magyarország vezető pozíciójából érkezik az LLP Csoport budapesti irodájához. Ambrus Zsolt áprilistól tölt be ügyvezető igazgatói pozíciót a cégnél.

2008. június 30. 12:37

Extra riportok Microsoft Dynamics felhasználóknak

Az LLP Budapest megállapodást írt alá a Jet Reports holland irodájával a cég riportkészítő kiegészítésének forgalmazásáról Magyarországon. A megoldással a Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszer használói Excel alapú jelentéseket készíthetnek, amivel gyorsan és változatosan lehet a cég minden területére kiterjedő riportokat létrehozni.

2008. március 28. 13:16

Visi Dezső az LLP Budapest értékesítési és marketing vezetője

Visi Dezsőt (47) nevezték ki a Kelet- és Közép Európa hét országában tevékenykedő LLP Csoport budapesti leányvállalata értékesítési és marketing vezetőjévé.

Kulcsszavak: LLP-hu CIO
2006. október 6. 13:04

Bővítette termékpalettáját az LLP Budapest

A Vision for Axapta-val a cégek saját maguk is olyan testre szabott riportokat készíthetnek, amelyek nemcsak az operatív munkavégzést segítik, de a stratégiai döntéshozatalt is megkönnyítik.

2005. május 9. 11:25

Nemzetközi elismerés az LLP által képviselt MIS üzleti intelligencia megoldásnak

Az LLP Csoport által Kelet- és Közép-Európában képviselt üzleti intelligencia megoldást, az MIS-t, a The OLAP Survey 4 legfrissebb kutatása a világ legsikeresebb rendszerei közé rangsorolja.

2005. február 15. 11:05

SunSystems vállalatirányítási rendszerből vizsgáztak az ÁVF végzősei

Sikeresen zárult az Általános Vállalkozási Főiskola (ÁVF) 2004-es őszi félének kontrolling szakiránya, amelyen elsőként az iskola történetében a negyedéves hallgatók heti négy órás oktatást kaptak a SunSystems 5 vállalatirányítási rendszer működéséről.

2005. január 18. 11:45

Újabb színfolt a Calzedoniánál: Navision az LLP-től

A divatos női, férfi- és gyermekruházati termékeiről ismert Calzedonia és Intimissimi üzleteket üzemeltető M.F.H. Fejlesztő Kft. a Microsoft Navision vállalatirányítási megoldást választotta folyamatai automatizálására.

2004. november 2. 14:50

Pénzügyi megoldás közepes cégeknek - Sunsystems exfm

A pénzügyi menedzsment és az üzleti intelligencia integrálásával az exfm megoldást kínál a pénzügyi, a jelentéskészítési, a költségvetés-készítési és -tervezési folyamatok ellátására egyaránt.

2004. október 11. 13:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37