Navision kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Navision

Vision for Navision jelentéskészítő megoldás

Az LLP Navision programozói kifejlesztettek egy olyan megoldást, amely lehetővé teszi a Vision eszköz Navision adatbázison keresztüli alkalmazást.

2006. március 20. 17:16

Microsoft Navision integrált vállalatirányítási rendszer a Synergon csoportnál

A Griff-CRM Kft-vel végzett mintegy féléves sikeres bevezetési munka meghozta a gyümölcsét: 2006. januárjától a vállalatcsoport integrált, konszolidált ügyviteli rendszere a Microsoft Navision.

2006. február 22. 09:36

Microsoft Navision a projektműködésű vállalatok számára

A Griff-CRM Kft. disztribúciós szerződést kötött a Microsoft egyik legnagyobb dániai partnerével, a TopSolutions céggel a Microsoft Navision vállalatirányítási rendszeren alapuló, weben is működtethető Project Management magyarországi forgalmazására.

Kulcsszavak: CRM Microsoft Navision
2005. november 10. 16:04

VARBusiness díj a Microsoft Business Solutions Navision 4.0-nak

A Microsoft Corporation bejelentette, hogy elnyerte a VARBusiness magazin kiemelkedő technológiai újításokért járó díját.

2005. november 8. 18:19

Microsoft Navision a Scandinavian Tobacco Hungary-nél

A budaörsi székhelyű, dohányáru-nagykereskedelemmel foglalkozó magyarországi leányvállalat üzletmenetének még sikeresebbé tétele érdekében integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be a MULTISOFT segítségével.

2005. november 7. 14:45

Revolution Software: 200 milliós Navision-bevezetés

Az SCD Holding (CE) Rt., Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő cégcsoportja a Revolution Software-t választotta partneréül új, Microsoft Navision-alapú integrált vállalatirányítási rendszerének bevezetéséhez.

2005. október 3. 14:14

ERP-upgrade három nap alatt

Mindössze három munkanap alatt váltott Microsoft Navision 4.0-ra a BakeMark Magyarország Kft. A MultiSoft által végzett verzióváltás (3.7-ről 4.0-ra) sokkal nagyobb lépés, mint ahogy az a verziószámokból következne. A Magyarországra ez év áprilisában bevezetett Microsoft Navision 4.0 ugyanis az első verzió a dán Navision cég felvásárlása óta, mely egyesíti magában az ERP-hagyományokat és a Microsoft már bevált, piac által elfogadott fejlesztői tradícióit.

Kulcsszavak: ERP Navision Multisoft
2005. szeptember 3. 09:03

EU Pályázati tanácsadás az Atigris Rt. ügyfeleinek

Az Atigris Rt. mindazon ügyfelei, akik a Navision integrált vállalatirányítási rendszer vagy más Microsoft alapú üzleti megoldás bevezetésére kívánnak pályázni, mentesülhetnek a kezdeti költségektől, hiszen az ún. EUGA kezdeményezésnek köszönhetően csak sikeres pályázat esetén, az elnyert támogatási összeg felhasználásával kell a tanácsadói díjakat finanszírozni.

2005. augusztus 29. 11:47

Ország- és iparág-specifikus Navision bővítmények a rEVOLUTION-től

Az új modulok és hozzáfejlesztések – Házi Pénztár, Banki kommunikáció, Vezetői információs rendszer – segítségével a vállalatirányítási szoftverben rejlő magas szintű tudás a hazai vállalkozások számára is elérhetővé válik, a Vállalatindító modulnak köszönhetően pedig a rendszer bevezetési ideje nagyságrendekkel csökkenthető.

2005. augusztus 10. 12:33

Navisionre váltott a Metabo

Az elektromos kéziszerszámok világában ismert Metabo cég magyarországi képviselete korábbi, egyedi fejlesztésű rendszerét a Microsoft Navision integrált ERP-jére cserélte. A fejlesztést a MultiSoft Kft. alig egy hónap alatt hajtotta végre.

Kulcsszavak: ERP Navision Multisoft
2005. augusztus 4. 10:56

Integrált Microsoft CRM - Navision megoldás a magyar piacon

A világ egyik legnagyobb MBS partnerével, a Tectura céggel kötött kizárólagos megállapodás alapján a Griff-CRM Kft. a nemzetközi piacon elsőként Magyarországon kínálja a Microsoft felhasználók és partnerek által régóta várt Microsoft CRM - Navision integrációt.

2005. június 15. 09:45

Kiskereskedelmi kasszarendszer a Microsoft Navision rendszerhez

Microsoft Navision vállalatirányítási rendszerre épülő, Landsteinar Retail PlusPOS kiskereskedelmi kasszarendszert hozott forgalomba a VH COM kft.

2005. május 17. 11:35

Igazi rendszerváltás

A Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnika Kft.-nél a VT-SOFT mindössze két hónap alatt vezette be a Navision vállalatirányítási rendszert.

2004. április 29. 19:23

Víziók a gazdálkodásról - a Navision jegyében

Bár az utóbbi években a fejlesztők maguktól a gyártó cégektől is rengeteg műszaki információt kapnak, a Ker-Soft szükségét érezte annak, hogy többéves szünet után ismét fejlesztő nap keretében "farsangoljon" együtt azokkal a fejlesztőkkel, akik főleg a Microsoft Navision, illetve .NET környezetben végzik munkájukat, és azokkal a felhasználókkal, akik számára létkérdés, hogy vállalatirányításuk a május 1. utáni új helyzetben is versenyképes legyen.

2004. március 15. 14:30

Navigator: sikeres ERP rendszerbevezetés

A tavaly 90 millió forint árbevételt realizált Navigator Informatikai és Tanácsadó Kft. idén dinamikus fejlődés következtében várhatóan több mint 300 millió forintos forgalmat bonyolít le - jelentették be a cég november 27-én Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

Kulcsszavak: ERP Navigator Navision
2003. november 27. 13:45

Microsoft: Navision-megoldások kis- és középvállalatoknak

[fsimage 1 left] A szoftveróriás magyar részlege hétfőn egy budapesti sajtótájékoztató keretében mutatta be a kifejezetten kisvállalatok számára szóló elektronikus vállalatirányítási rendszerét, a magyarul beszélő és a magyar számviteli törvényekhez és vállalati adottságokhoz igazodó Navision Standard megoldást. Ugyanezen rendezvény keretében mondta el Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója azt is, hogy már elérhető a középvállalatoknak való Navision 3.70 is magyar nyelven.

Kulcsszavak: Microsoft Navision ERP
2003. szeptember 8. 18:55

Hazánk eddigi legnagyobb Navision bevezetését végzi az LLP

Az LLP Budapest Kft. nyerte azt a tendert, amelyet a fűtés- és tüzeléstechnikai berendezések üzemeltetésével foglalkozó Prometheus Rt. írt ki a közelmúltban, hazai integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére.

2003. szeptember 2. 11:55

Brit kezdeményezés a Microsoft-Navision ügylet megakadályozására

A brit Sage Group szoftvercég az Európai Bizottsághoz fordul a dán Navision felvásárlásának megakadályozása végett. A Navision felvásárlásával a Microsoft monopolhelyzetbe kerülne a kis- és középvállalkozások irányítását segítő számítógépes programok piacán, és ez áremelkedéshez vezetne - állítja a brit vállalat indítványa.

2002. május 30. 08:59

A Navision a magyar piac meghódítására készül e-business megoldásaival

A Navision középvállalkozások számára kínál e-Business megoldásokat, és vállalatirányítási rendszereket (ERP). A Navision Ausztria és a Navision Magyarország ügyvezető igazgatója, Stefan Gurszky szerint 2005-ig piacvezetők szeretnének lenni Magyarországon.

2002. május 6. 10:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

A fenntarthatóság iránt elkötelezett vállalkozókra is reflektorfényt irányít az EY Az Év Üzletembere Program. A független bírálóbizottság első alkalommal osztja ki idén az EY Fenntarthatóságért Különdíjat, hogy kiemelje azokat, akik környezetbarát, társadalmilag hasznos és emberközpontú társaságok tulajdonosai és vezetői.

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

Közel érintésmentes könyvelési megoldást fejlesztett a Process Solutions, Magyarország vezető számviteli szolgáltatója. A PS APPS-t az különbözteti meg a piacon elérhető többi rendszertől, hogy nem statisztikai alapon működik, mint a klasszikus AI megoldások, hanem 100%-os pontossággal funkcionáló megoldásról van szó, amelyen a vállalat már tízezres nagyságrendben futtat át számlákat. A használatbavétellel ráadásul a könyvelési szakemberek manuálisan végzett munkafolyamatai legalább 50%-kal csökkenthetőek.

2024. július 16. 16:29