Hordozható 7"-es DivX-es DVD-lejátszó DVB-T-tunerrel

Genda Csongor Zoltán, 2006. július 1. 21:59
Az évtizedekkel ezelőtt Hi-Fi-berendezéseivel ismertté vált Scott most újból megpróbál betörni a szórakoztató elektronika piacára, és bemutatták legelső mobil DVD-lejátszójukat, a DPX i780 TV-t, amelyet felszereltek beépített DVB-T-tunerrel is.
A leginkább laptopra hasonlító készülékben egy hét coll átmérőjű, szélesvásznú LCD-megjelenítő kapott helyet, melynek felbontására illetve fényerejére vonatkozó adatokat nem közölt a gyártó. A 29x22 centiméteres player-t szétnyitván elénk tárul a 18 cm-es képernyő valamint az alulsó részben elhelyezett irányítógombok illetve a diszket befogadó meghajtó rész.

A DivX-es lejátszó kezeli az összes szokványos DVD-formátumot, valamint felismeri a CD-R/-RW, MP3-CD illetve audió-CD korongokat is. A készülék akkumulátora lemezről való filmnézés esetén 2-2,5 órai működésre elegendő energiát biztosít a felhasználóknak. Az alapfelszereltséghez hozzátartoznak az audió- és videókábelek, egy külső antenna valamint a hagyományos hálózati töltőn kívül még egy az autó cigarettagyújtójára csatlakoztatható töltőegység is. A DPX i780 TV-t az érdeklődők máris megvásárolhatják, melynek ára 250 euró (70.000 Ft).
Kulcsszavak: multimédia DVD

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50