Médiavásárlásra szakosodott online piactér jött létre

MTI Sajtóadatbank, 2006. október 31. 08:38
Elindult Magyarország első, valamennyi médiatípust lefedő, kizárólag a médiavásárlásra specializálódott online piactere - közölte az oldalt üzemeltető Mediaoutlet Kft..
Az internetes oldalon a médiatulajdonosok az utolsó percben is szabadon maradt, értékesítésre váró felületek paramétereit hirdethetik meg. Az árak értelemszerűen gyakran jóval kedvezőbbek az eredetileg meghirdetett tarifáknál, és mód nyílik egyedi megjelenési lehetőségek megvásárlására is.

Az oldal a reklámpiac azon hirdetői csoportjainak igényét is igyekszik kiszolgálni, akik a médiatervezést és vásárlást maguk intézik, de a médiaajánlatok nem minden esetben jutottak el hozzájuk. Az új médiafelület újabb kampányötleteket is generálhat, de a szűkebb célcsoportok elérése is hatékonyan valósulhat meg segítségével.

A közlés szerint világszerte egyre jelentősebb az igény, hogy a médiavásárlás is az interneten keresztül történhessen. Példaként említik, hogy a módszer már igen elterjedt az Egyesült Államokban, ahol a rádiós piacon, és az egyes célcsoportokat elérő médiacsatornákra fókuszáló oldalak már sikeresen működnek.

A Mediaoutlet Kft. szerint az oldal felgyorsítja és leegyszerűsíti a médiafelülettel kapcsolatos adás-vétel folyamatát.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50