Google Toolbar magyarul

forrás Prim Online, 2006. november 9. 18:10
A felhasználók mostantól személyre szabhatják magyar nyelvű keresőjüket a Google Toolbar legújabb verziójával.
A mai naptól a Google Toolbar 4 Internet Explorer-hez szánt verziója hozzáférhető magyar nyelven is. A számos módon testre szabható Google Toolbar újításaival lehetővé teszi, hogy a felhasználók átalakítsák keresőjüket és kedvenc tartalmaikra még hatékonyabban kereshessenek.

A Google Toolbar-t úgy fejlesztették, hogy megkönnyítse az internet használatát és segítsen gyorsan és könnyen fellelni a keresett információt. A Google Toolbar segítségével a felhasználó bármilyen honlapról hozzáférhet a Google kereső eszközeihez, anélkül hogy előbb a Google oldalára látogatna. A Google Toolbar mostantól online könyvjelzőkkel, bővített keresési lehetőségekkel és új megosztási funkcióval áll rendelkezésre, immár magyar nyelven is.

A Google Toolbar új verziója lehetővé teszi, hogy a felhasználó könyvjelzőket hozzon létre és kezeljen annak érdekében, hogy kedvenc oldalai mindössze egy kattintásra legyenek tőle. A könyvjelzők pedig mostantól a felhasználó Google fiókjába mentődnek el, így bármilyen számítógépről hozzáférhetők. Például, ha a felhasználó megjelöl egy érdekes cikket a munkahelyén, de csak később szeretné elolvasni, egyszerűen hozzáférhet otthoni gépéről is, csupán be kell jelentkeznie saját Google fiókjába.

További újítást jelent a bővített keresőfunkcionalitás, amely azonnali keresési javaslatokat tesz. A megosztás funkció lehetővé teszi a netes tartalom egyszerű továbbküldését és megosztását Gmail-en keresztül, csupán ki kell jelölni az oldal megosztani kívánt részét, és az új “Küldés” gombra kattintani.

A Google Toolbar 4 Internet Explorer-hez szánt verziója világszerte több mint 40 nyelven érhető el. A Google Toolbar 4 ingyenesen letölthető alkalmazás, amely Windows 2000 vagy XP operációs rendszert, illetve Internet Explorer 6.0-át vagy frissebb böngészőt igényel. A Toolbar 4 a http://toolbar.google.com honlapról tölthető le.

Kulcsszavak: onlineszolg Google

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel Networks gyors és megfizethető WiFi 7 opciót mutat be KKV-knak

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia alapú felhőalapú hálózati megoldások vezető szállítója, piacra dobta az NWA130BE – BE11000 WiFi 7 Triple-Radio NebulaFlex hozzáférési pontot (AP). Mivel a WiFi 7-támogatott eszközök 2024-ben válnak általánossá, az NWA130BE lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások (KKV-k) számára, hogy páratlan hálózati sebességet, kapacitást és a lehető legjobb WiFi élményt élvezhessék. 

2024. március 6. 19:24

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Gigabit sebességű internetet ad a Vodafone a kisebb díjcsomag áráért

Nagyobb sebességű internetet ad a Vodafone Magyarország a kisebb díjcsomag árért minden új, legalább 1 éves határozott idejű vezetékes internet és TV előfizetésre kötött szerződés esetén 2024. február 15. és április 15. között. Az ajánlat keretében így most TV előfizetéssel együttesen vásárolt Net M csomag áráért Net L csomagot, a Net L csomag áráért pedig Gigabit Net* csomagot ad a szolgáltató. A kedvezmény mindaddig érvényes, amíg az előfizető csomagot nem vált, vagy le nem mondja a szerződését.

2024. február 19. 11:29

Yettel: 89%-kal nőtt az adatforgalom az előző évi ünnepekhez képest

A korlátlan adatcsomagok és az otthoni internetmegoldások térnyerése is hozzájárul, hogy előző évhez képest idén jelentősen, 89%-kal nőtt a mobilinternet-forgalom a Yettel hálózatán a december 24. és január 1. közötti ünnepi időszakot vizsgálva. A szolgáltató ügyfelei szilveszterkor 8%-kal több SMS-t küldtek, mint tavaly ugyanekkor.

2024. január 3. 11:50

Újabb településeken válik elérhetővé a Vodafone gigabites internete

A közelmúltban 8 vármegye 71 településén végzett hálózatfejlesztési munkálatokat a Vodafone Magyarország, melynek köszönhetően november végétől újabb közel 180 ezer háztartásban lesz elérhető a szolgáltató 1 gigabit* sebességű vezetékes internetszolgáltatása. A fejlesztéssel a szolgáltató üzemeltetésében lévő vezetékes hálózatának 81%-án tapasztalhatják meg a Vodafone-ügyfelek az otthoni szórakozás élményét a nagykapacitású, szupergyors internettel és TV élménnyel.

2023. december 1. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50