Ericsson HSPA-rendszer a 3 Scandinaviánál

forrás Prim Online, 2006. november 13. 16:29
Az Ericsson ügyfele, a 3 Scandinavia átkapcsolt a világ egyik leggyorsabb szélessávú mobilhálózatára. A „turbóhálózat” élesben üzemel Svédországban.
Annak következtében, hogy a 3 Scandinavia hálózatát nagysebességű csomagkapcsolt hozzáférésre (HSPA) is alkalmassá tették, az operátor ügyfelei a mobilszolgáltatások új generációjának előnyeit élvezhetik, beleértve a mobil szélessávot, a mobil videoalkalmazásokat és a mobil zenehallgatást. A megállapodás értelmében az Ericsson kereskedelmi HSPA-hardvert és -szoftvert szállított, valamint a rendszer telepítési feladatait is ellátta.

A 3 hálózatát „felturbósította” a HSPA: több mint 50-szer gyorsabb a betárcsázós hálózatnál, és sebessége akár ötszöröse is lehet az egyéb 3G hálózatokénak. A 3 ügyfelei átlagosan 1–1,5 Mb/s letöltési sebességet és akár 3 Mb/s csúcssebességet élvezhetnek a hálózaton, sőt ez jövőre akár 7,2 Mb/s-ra is nőhet.

A 3 adatkártyái különösen hasznosak lesznek az üzleti felhasználóknak, mivel lehetővé teszik a nagysebességű adat-hozzáférést Svédországban és fejlesztik a vállalatok működését költséghatékonyabbá, termelékenyebbé és versenyképesebbé téve őket.

Vezeték nélküli szélessávú hálózatot és videokonferenciát használó mobil munkaerők szinte bárhol képesek lesznek a hagyományosan az irodában tárolt adatok elérésére, legyenek a dolgozók akár úton, akár ügyfeleiknél.

2007 folyamán a 3 és az Ericsson folytatja a hálózati lefedés kiterjesztését és a szoftver frissítését még nagyobb sebesség elérése érdekében.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

A Vodafone országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett

A Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési stratégiájának részeként 2024 végéig országosan az állomások 40 százalékán végez kapacitásbővítést, ami a hívásminőséget és a letöltési sebességet is jelentősen javítja. A hálózatfejlesztési programnak köszönhetően többek között Debrecenben, Miskolcon, Veszprémben, Székesfehérváron és Nyíregyházán élvezhetik a szolgáltató ügyfelei a gyorsabb mobilinternetet. 

2024. május 15. 20:44

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59