Tervezési modullal kiegészítve jelent meg a rEVOLUTION Iroda ++ 7.0 verziója

forrás Prim Online, 2006. november 16. 13:35
Új fő-verziószámmal és egyben a vállalati erőforrások tervezését szolgáló új modullal kiegészülve jelent meg a rEVOLUTION Iroda++ integrált ügyviteli rendszer. A 7.0-s verzió az egyszerű adatelérés jegyében született, amely egy praktikus központi kezelőfelület formájában jelenik meg a felhasználók számára. Bár a jelek szerint januártól nem lesz házipénztáradó, minden eshetőségre felkészülve a szoftver pénztár és házipénztár moduljaihoz készült új funkcióval év közben is ellenőrizhető az átlagos napi készpénzkészlet záróegyenlege, és nem utolsósorban kiszámítható a 10%-os kedvezményes osztalékadóval terhelt összeg is.
A rEVOLUTION tapasztalatai szerint az integrált ügyviteli rendszert használó kis- és középvállalatok vezetőinek körében növekvő igény mutatkozik arra, hogy az informatika megoldások már ne csak kövessék a folyamatokat, hanem alkalmasak legyenek az erőforrások többdimenziós tervezésére is. Ezt valósítja meg az Iroda++ 7.0-s verziójával megjelent terezési modul, amely az eddig csak nagyvállalati környezetben megszokott átfogó tervezési funkciókat nyújt. A tervezési modul lényege a mögötte álló adatfeldolgozási rendszerben és a részletességben rejlik, amelynek köszönhetően akár termékcsalád szintre lebontva megtervezhetők a cég főbb mutatói (haszonkulcs, üzemi eredmény, adózás előtti eredmény, stb.), és a tények akár napi szinten összehasonlíthatók a tervekkel.

A tervezési modul a tényadatokat az Iroda++ rendszerből nyeri, a jövőre vonatkozó várt adatokat pedig a felhasználó adja meg. A szoftver mindezekből meghatározza, hogy miként alakulnak a jövőben a cég mutatószámai. A megoldás arra is lehetőséget teremt, hogy a cégvezetők párhuzamosan akár több munkatervet is futassanak, például egy nagyobb megrendelés megvalósulásától függően két különböző „forgatókönyvet” készítsenek a cég jövőjéről, de akár a klasszikus pesszimista / realista / optimista tervverziók is külön kezelhetők.

A tervezési modul az Iroda++ rendszerhez készült, de csatolható szinte bármilyen más integrált rendszerhez. A tényadatok akár manuálisan is bevihetők, így bizonyos esetekben még olyan cégek is hatékonyan használhatják, amelyek nem rendelkeznek az ezeket automatikusan előállító informatikai megoldással.   

Iroda++ 7.0: központi kezelőfelület, megújult megjelenés

Az új változat a felhasználók számára egy modern megjelenésű és praktikusan használható központi kezelőfelületen jelenik meg, így könnyebbé vált a modulok közötti váltás és gyorsabb lett az információk megszerzése. Az áttekintő képernyők (browserek) használatával a tranzakciók fő adatai kimutatás nélkül is lekérhetők, a részletek egy dupla kattintással megtekinthetők, illetve az áttekintő képernyőkből az adatok közvetlenül Excelbe exportálhatók. A „kedvencek” menü könnyen összeállítható, illetve felhasználónként definiálható, mivel a program megjegyzi az egyes felhasználók által legtöbbet használt funkciókat, kimutatásokat.

Az iroda++ 7.0 néhány további új funkciója

A bizonylatok rögzítése egy áttekintő képernyőről indul, ami egyben keresőfelületként is szolgál. Mindez sokkal gyorsabbá teszi az adatok visszakeresését és egyeztetését.

A készletet érintő mozgások áttekintő listájában lehetőség nyílik egy kibővített nézet kiválasztására, amelynek köszönhetően azonnal megjelenik a készlet FIFO értéke.

Az új verzióban jelent meg a cikk főcsoport és alcsoport szűrési feltétel, amely segítségével a cikkek keresése egyszerűbbé válik.

A pénzeszköz áttekintő ablakába a forgalmi adatokhoz bekerült egy deviza készletek funkció, amely részleteiben mutatja a valuta pénztár aktuális, FIFO szerinti készletét.
Kulcsszavak: Revolution

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új iparági sztenderd a tűzvédelemben

Folyamatosan bővül azoknak intézményeknek, gyáraknak, logisztikai központoknak a száma, amelyek egyszerűbbé és papírmentessé tették az ellenőrzési, karbantartási folyamatokat és azok dokumentálását egy egyedülálló magyar fejlesztésnek köszönhetően. A szoftvercég innovációja a következő időszakban egyfajta iparági sztenderddé válik a területen, amellyel átláthatóvá, egységesség válnak az ellenőrzések, auditálások folyamata is.

2024. június 25. 17:04

A pénzügyileg legstabilabb vállalatok között a Robot System

A Robot System Kft. mostantól Dun & Bradstreet tanúsítvánnyal rendelkezik, mely a globális üzleti információszolgáltatás és -minősítés vezetőjeként, minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát értékeli egy folyamatosan ellenőrzött és bizonyított, nemzetközi szakértők által kidolgozott módszertan alapján. Ennek eredményeként került cégünk, a Robot System Kft., a pénzügyileg legstabilabb vállalatok közé.

2024. június 25. 09:56

A mesterséges intelligencia bevezetésekor a vezérigazgatóknak kell az élen járni

A vezérigazgatóknak minden tekintetben az élen kell járniuk, akkor is, amikor a generatív mesterséges intelligencia bevezetéséről van szó. A felelősség ebben az esetben is a szervezet vezetőségét terheli, akiknek üzleti sikeresség érdekében fontos tényezőket kell mérlegelniük a bevezetés során.

2024. június 24. 18:20

Bemutatják, mit kell tudni a skizofrén marketing korszakáról

A Marketing Summit témái idén az európai nemzeti marketingszövetségeket tömörítő European Marketing Confederation által jegyzett European Marketing Agenda pilléreire épülnek. A szakma elismert hazai és nemzetközi szakértői a legújabb marketing, kommunikációs és üzleti trendek, illetve kihívások sikeres megválaszolásán túl a technológiai és AI megoldások eredményes implementációjára is kitérnek majd az eseményen. A Summit Díjátadó Est keretében pedig öt szakmai díj elismeréseit adják át majd a reggeltől késő estig tartó rendezvényen, amelyet szeptember 19-én, a MÜPA-ban tartanak.

2024. június 24. 14:58

A felújított ABB-robotok ragyogó kilátásokat kínálnak a német motorkerékpár-gyártónak

Csillogó tankok, fényes rugóstagok, polírozott króm és porszórásos felületek – a motorkerékpárok esetében elengedhetetlen a vonzó megjelenés. Az egyik német motorkerékpár-gyártónál az ABB robotjai dolgoznak keményen azért, hogy elérjék a járműveknél a kívánt fényezést. Helyüket azonban 8 évnyi fáradhatatlan munka után felújított robotok veszik át. 

2024. június 24. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40