Egymillió forinttal jutalmazta a Pannon példaképeit

forrás Prim Online, 2006. november 30. 13:06
Környezetvédő gyerekmozgalom vezetője, vakok színházának művészeti vezetője és a lombikprogramban résztvevők érdekvédője kapta a Pannon Példakép Díjat.
A Pannon Példakép Alapítvány 2006. évi utolsó díjátadóján a több száz jelölt közül a kuratórium által kiválasztott három legkiválóbbnak adták át a Példakép Díjakat, s a velük járó egy-egymillió forintot.

Magyarország új példaképei:

Szeibert Anikó, a „Támogatás születendő gyermekeinkért” csoport kezdeményezője
Orgoványi Anikó, a Zöld Szív Ifjúsági Természetvédő Mozgalom alapítója
Máj Krisztina, a Vakrepülés Színház művészeti vezetője

A Pannon Példakép Alapítvány - melynek célja, hogy a nyilvánosság erejével és anyagilag is támogassa azokat a honfitársainkat, akik értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak - immár két éve működik és negyedévente három díjat ad át.

„A Pannon és alapítványa sikeres évet zár idén. Immár 24 díjazottunk van, akik mind rendkívüli munkát végeznek a közösségért, és a díj átadása előtt szinte teljesen ismeretlenek voltak. Nagy öröm számunkra, hogy egyre ismertebbek lesznek ezek a fáradhatatlan, született közösségi vezetők.  Ebben az évben a Pannont nagyon fontos elismerés érte: elnyertük az Üzleti Etikai Díjat, amellyel többek között a társadalmi felelősségvállalás terén nyújtott teljesítményünket díjazták. Büszkék vagyunk arra, hogy munkánkkal más cégeket is inspirálunk, tegyenek ők is többet a közösségért.” – mondta a díjátadó után Drozdy Győző, a Pannon vezérigazgató helyettese.

A Példakép Alapítvány folyamatosan várja a jelöléseket. Az alapítvány postacíme: Pannon Példakép Alapítvány, 2040 Budaörs, Baross u. 165.; elektronikus levélcíme: peldakep@peldakep.hu. Az alapítvány működéséről további információk az interneten a www.peldakep.hu oldalon találhatóak.

A Példakép Alapítvány legfontosabb célja, hogy a díjazottak személyét, tevékenységét a nyilvánosság útján minél többen megismerjék, s így a példaképek valóban példaképek lehessenek.
Kulcsszavak: szponzor Pannon GSM

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Utazási konferencia az Angyalok városában

A dinamizmust tükrözte az idei utazási világkiállítás, az IPW2024, és ezt sugározza a helyszín is: Los Angeles, Kalifornia.
 

2024. május 17. 18:51

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52