Teljes Microsoft-jelenlét az ITU 2006-on

Kiss Ádám Zoltán, 2006. december 4. 20:39
Az idei ITU Telecom World az első alkalom, amikor a Microsoft a telekommunikációs iparágnak szánt teljes termékkínálatát felvonultatja a kiállításon.
A Microsoft a beágyazott alkalmazások terén mutat be új megoldásokat, valamint a szolgáltatók munkáját megkönnyítő rendszerekkel jelenik meg. Az egyik fontos újdonság a Telco 2.0 néven emlegetett környezet támogatása. Az új generációs telekommunikációs megoldások lényege, hogy az operátorok egyszerre szolgáltatások százait képesek valós időben párhuzamosan ellenőrizni és vezérelni. Az ilyen megoldások létfontosságúak a szolgáltatók közötti versenyben, ahol a felhasználók egyre inkább a szolgáltatás mélységét, megbízhatóságát és gyorsaságát mérlegelve döntenek, és a nyomott árak már nem feltétlenül játszanak elsődleges szerepet.

Az új platform számára történő fejlesztést segíti elő a Microsoft Connected Services Framework megoldása, és a cég éppen az ITU-n jelentette be, hogy a Telenor a legújabb cég, mely átveszi ezt a rendszert. A megoldás részeként a Telenor új szolgáltatásokat, például e-mail rendszereket kínálhat kis- és középvállalkozó ügyfeleinek a csomag részét képező Microsoft Solution for Hosted Messaging and Collaboration segítségével.A vállalat sikeresen értékesíti egyéb telekommunikációs termékeit, a Swisscom átveszi a Microsoft Solution for Enhanced Voice over IP (VoIP) környezetét internetalapú beszélgetések biztosítására.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

Öt vadonatúj okostelefonnal lép a magyar piacra a TECNO Mobile

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

2024. május 23. 14:36

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52