Az Activision Wii játékai megjelennek az európai üzletekben

OTS - Cégvonal, 2006. december 8. 20:05
Az Activision három új Wii játéka, a  Call of Duty 3 és a Tony Hawk's Downhill Jam az új hardverplatform december 8-i megjelenése után, a Marvel: Ultimate Alliance pedig december 15-étől lesz kapható a kontinensen. Az Activision ezenkívül 2007 elején két újabb játékot, a Rapala Tournament Fishing és a World Series of Poker: Tournament of Champions nevű terméket is piacra dobja.
A Call of Duty 3 a következő generációs #1 játék folytatása, melynek segítségével minden eddiginél jobban beleélhetjük magunkat a történelmi jelentőségű normandiai partraszállás után kibontakozó csatába, amely végül Párizs felszabadításához vezetett. A játék a Microsoft Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszerében, a PlayStation2 számítógépes szórakoztató rendszerben és a Microsoft XBox videojáték és szórakoztató rendszerében is használható.

A Tony Hawk's Downhill Jam, amelyet kimondottan a Wii márka kiterjesztéseként fejlesztettek ki, megismerteti a játékosokat a gördeszkás száguldás élményével. Megtudják, milyen érzés egy meredek lejtőn repeszteni, közben trükköket bemutatni és túljárni az ellenfelek eszén. A játék a Nintendo DS rendszerben is használható.

A vadonatúj akciós, szerepjátékon alapuló Marvel: Ultimate Alliance résztvevői a világ legnagyobb Super Heroes hadseregét irányíthatják egy történelmi jelentőségű hadjáratban, amely meghatározza a Föld és a Marvel világegyetem sorsát. A játék a Microsoft Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszerében, a PlayStation2 számítógépes szórakoztató rendszerében, a Microsoft XBox videojáték és szórakoztató rendszerében, PC-n, a PlayStation Portable Entertainment Platform és a Game Boy Advance rendszerben is használható.

A Rapala Tournament Fishing a világ 16 leghíresebb horgászvizére kalauzolja el a játékosokat, ahol a Rapala, a világ legnagyobb horgászfelszerelését gyártó cégének eszközeit használva feledhetetlen élményben lehet részük.

A tavaly megjelent #1 póker játék és márka sikerén felbuzdulva az Activision kifejlesztette a World Series of PokerR: Tournament of Champions játékot, amelynek segítségével a játékosok Chris Jesus Ferguson szurkolóivá és pártfogoltjaivá válhatnak.
Kulcsszavak: Nintendo játék

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kényelmet és biztonságot nyújtanak a Continental innovációi az új Mercedes-Benz E-osztályban

A Continental fontos alkatrészeket és termékeket szállít az új Mercedes-Benz E-osztályhoz. A cég intelligens eszközalapú hozzáférési megoldásával (röviden CoSmA) a technológiai vállalat olyan rendszert kínál, amely az okostelefonokat vagy az okosórákat autókulcsokká alakítja. A technológia a digitális kornak megfelelő kényelmes felhasználói élményt tesz lehetővé. A Continental most először kínál olyan teljeskörű rendszert, amely átfogó kapcsolatot biztosít a jármű digitális ökoszisztémája, az okoseszközök és a felhő között.

2024. május 29. 14:28

Friss kutatás: napi szinten sokat használnak tévét a magyarok, ennyit költenek rá

Szinte minden háztartásban van legalább egy tévé, minden harmadik magyar két készülékkel is rendelkezik, viszont a legtöbben maximum 150 ezer forintot szánnak rá – derült ki egy friss kutatásból. A Hisense legújabb felmérése rávilágított arra, hogy a magyarok jelentős része továbbra is elsősorban hagyományos tévénézésre használja a készülékét, habár ez csökkenő tendenciát mutat 2022 ősze óta, miközben a streaming szolgáltatásokat többen használják. Új készülék vásárlásakor a magyaroknak az ár a legfontosabb szempont, de mindössze a megkérdezettek 17 százaléka tervezi új tévé beszerzését.

2024. május 29. 11:29

A fejletlen töltési infrastruktúra lassítja az autóipar elektromos átállását

Sikeres évet zárt a MAGE és a hazai járműipar. Az elmúlt évben a MAGE intenzíven tartotta a kapcsolatot az Európai Autógyártók Szövetségével (ACEA). Ma már az európai szövetséggel egyetértésben az a vélemény, hogy az autóipari vállalatok dekarbonizációs elkötelezettsége mellett, minden tagországi szövetségnek lobbiznia kell, hogy kormányaik támogassák az átállást segítő feltételek biztosítását az EU-ban. A szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére vonatkozó elvárások teljesítéséhez szükség van egy európai szintű egységes töltési infrastruktúra kiépítésére. Interjú Krisztián Róberttel, a MAGE elnökével.

2024. május 28. 20:16

Példátlan fitness élményt nyújt a vadonatúj HONOR Band 9

A HONOR bejelentette a HONOR Band 9-et, egy modern dizájnnal és fejlett fitnesz- és egészségfigyelő funkciókkal büszkélkedő kiegészítőt. Az 1,57”-os AMOLED kijelző akár 60 Hz-es frissítési frekvenciát kínál. 96 edzési lehetőséggel a HONOR Band 9 felülmúlja elődeit, míg a trendi Always-on Display kialakítással és a lenyűgöző, akár 14 napos akkumulátor-üzemidővel kivételes fitness-társként szolgál, amely a felhasználókat egy egészségesebb és aktívabb életmód felé vezeti.

2024. május 28. 11:39

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52