Bemutatkozik az új Samsung GPS Navigátor

forrás Prim Online, 2007. január 3. 18:04
A Samsung bemutatta legújabb navigátorát, az STT-D370-et. A készülék Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a mobiltelefonokhoz, és magában foglalja a legújabb technológiákat, mint a TPEG (Transport Protocol Experts Group) és a T-DMB (Terrestial Digital Multimedia Broadcasting).
A Samsung STT-D370 az első Global Positioning (GPS) rendszerrel ellátott navigátor, amely Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a mobilkészülékekhez. A Bluetooth Navigatorba épített mikrofon és hangszóró telefonhívások, valamint SMS üzenetek küldését és fogadását is lehetővé teszi, akár mobiltelefon használata nélkül.

A Samsung legújabb fejlesztésének köszönhetően, az STT-D370-en a gépjármű vezetője valósághű és kristálytiszta 3D grafikával megjelenített térképen követheti az útvonalat. A legújabb térképek az Anycall Land honlapjáról (www.anycall.com) tölthetők le.

A készülék dinamikus navigátor funkcióval is rendelkezik, amely a TPEG információkat minden ötödik másodpercben frissíti és egy T-DMB adatcsatornán keresztül kiválasztja az optimális útvonalat.

A hordozható Bluetooth Navigator 3,7”-os LCD kijelzővel rendelkezik és 16,8 mm vastag. A hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően a készülék használója nem csupán az autóban, de gyalogosan is élvezheti a navigátor funkcióit, amelyek számos multimédiás tudással is kiegészülnek, mint a Personal Media Player, MP3, fotóalbumok, elektromos szótár és fordító, valamint fájl-nézegető. Az STT-D370 továbbá SD memóriakártyával is bővíthető.

A Bluetooth navigátor a koreai piacokon már elérhető, 600 USD körüli áron.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A magyar vásárlók közül választják a legtöbben környezettudatosságból a felújított mobilt

Nagyjából 300 tonna szén-dioxidtól kímélte meg a környezetet a Rejoy és a három további piacon jelen lévő anyacége, a Flip Technologies – ez átszámítva 150 személyautó éves kibocsátásának felel meg. A piactér régiós ügyfélfelmérése szerint arányaiban a magyar vásárlók közül voksolnak a legtöbben a felújított készülékekre környezettudatossági szempontokból – ebben pedig a boomer és millenial korú ügyfelek a legaktívabbak.

2024. április 21. 16:50

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Már egy évtizede társ a mindennapokban: 10 éves a Simple alkalmazás

Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja*, a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált elérhetővé az alkalmazásboltokban, az elmúlt évtizedben már több mint hárommillióan töltötték le, és indulása óta már több mint 50 millió in-app és 80 millió NFC tranzakció futott át rajta. A fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil számításai alapján 2023-ban a hazai online autópálya-matrica, a közterületi parkolójegy értékesítés és a QR-kód alapú csekkbefizetések is mintegy majdnem ötöde a Simple appon keresztül történt. 

2024. április 15. 13:02

Tavaszi fotózási tippek a HONOR-tól

A HONOR jobbnál jobb hardverrel és szoftverrel teszi izgalmasabbá a fotózást, de a funkciók és lehetőségek kihasználásához érdemes észben tartani pár egyszerű tippet ahhoz, hogy a lehető legszebb képeket készíthessük el.

2024. április 11. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50