Mobiltelefon felcsavarható kijelzővel

Genda Csongor Zoltán, 2007. február 6. 20:54
A jövő héten megrendezésre kerülő barcelónai 3GSM nemzetközi hírközlési szakkiállításon bemutatásra kerül egy olyan mobil, amelynek különlegessége, hogy annak kijelzőjét fel lehet csavarni.
A Telecom Italia és a Polymer Vision cégek még az idén forgalomba hozzák a Cellular Book névre keresztelt készüléket, melynek 5"-es érintőkijelzőjét használatkor egyetlen mozdulattal ki lehet húzni a mobil belsejéből. Az eszköz egyelőre színes képeket nem tud megjeleníteni, de újságcikkek illetve más szövegalapú dokumentumok olvasása lehetséges azzal. A gyártó közleménye szerint hamarosan elkészül a színes kijelzős modell is. A készülék 4 gigás tárolókapacitással rendelkezik, a számítógépekkel Mini-USB-porton keresztül kommunikál, és támogatja az az UMTS és EDGE hálózatokat is.

A mobiltelefon akkumulátora egyetlen feltöltéssel tíz napra elegendő energiát biztosít a felhasználóknak, ezzel kapcsolatosan azonban pontosabb információt nem közölt a gyártó. Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg a Cellular Book a kereskedelmi forgalomban, és annak várható áráról sincs adat.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17