Majd tíz millió dollárért kelt el a Porn.com

Genda Csongor Zoltán, 2007. május 18. 19:00
A valaha domain-névért kifizetett, nagyságrendben második legmagasabb összegért kelt el nemrég a Porn.com internetes cím; az új tulajdonos 9.5 millió dollárt adott érte.
Az értékesítéssel megbízott közvetítő, a Moniker.com internetes társaság képviselői bejelentették, hogy sikerült eladniuk a Porn.com-ot az MXN nevű Detrit-i cégnek, amelynek vezetője hajlandó nem kevesebb mint 9.5 millió dollárt kifizetni az URL-címért. Az ügylettel kapcsolatos részletek nem kerültek napvilágra, azonban annyit lehet tudni, hogy az új tulajdonos több más erotikus filmletöltő platformot is üzemeltet, és a Porn.com-ot is a jelenlegihez hasonló felnőtt tartalmakkal szeretné feltölteni.

Ennél többet már csak a sex.com-ért fizettek, amelynek vételára kereken 12 millió dollár volt, azonban a diamond.com domain is óriási összegért, pontosan 7.5 millió dollárért cserélt gazdát. Az efféle weboldalak értéke azért ennyire magas, mert egyszerű nevükből fakadóan könnyen megjegyezhetőek, és mindenkori tulajdonosaiknak roppant anyagi hasznot jelent egy ilyen nagylátogatottságú site birtoklása.
Kulcsszavak: domain szex

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52