USB minihűtő

Kiss Ádám Zoltán, 2007. május 21. 22:01
Nehéz olyan dolgot mondani, amit még nem kötöttek USB-re, a minihűtő mégis első a maga nemében.
Az USB kapu sikere minden várakozást felülmúlt, és ennek egyik fontos összetevője, hogy a kapun keresztül energiával láthatjuk el kisebb készülékeinket. A lámpák és töltők után a kevésbé logikus megoldások következtek, majd a hivatalnokok életét megkönnyíteni szándékozó minihűtő. Ez egy mindössze egyetlen, tipikus méretű alumíniumdobozos üdítő hűtésére képes készülék, mégis szinte azonnali sikerre számíthat.

A Brando terméke egyszerűen követi a legnépszerűbb hivatali igényeket, az automatából megvásárolt üdítőt tartja hidegen. Előnye, hogy semmilyen felhasználói ismeretet nem követel meg, egyszerűen rá kell csatlakoztatni egy USB kapura. Az elemeket sem tartalmazó eszköz 5 perc alatt képes 8,5 Celsius-fokra hűteni egy üdítőt, tehát viszonylag gyors, pedig mindössze 19,4x9x9cm méretű, és alig több egyharmad kilónál. A megfelelő technokinézet miatt még egy teljesen funkciótlan, de szórakoztató belső LED-et is tartalmaz, kinyitáskor ez kigyúl, mint az otthoni hűtő lámpája. A termék 30 dolláros árával nem éppen filléres tétel, de nem is megfizethetetlen, és a technika megszállottjai között gyors sikerre számíthat.
Kulcsszavak: újdonság USB

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental élesben teszteli szuperszámítógépét

A Continental első alkalommal építette be tesztjárműbe, nagy teljesítményű számítógépét (HPC). Ezzel lehetővé vált számos funkciónak, mint például a vezetésbiztonsági rendszerek, az automatizált parkolás, vagy a holisztikus mozgásvezérlés egy járműalkalmazásban történő elhelyezése. 

2024. június 21. 13:07

Formatervezésiminta-oltalom védi a Széchenyi István Egyetem világrekorder autóját

A győri Széchenyi István Egyetem kiemelt figyelmet fordít szellemi vagyonának védelmére: az intézmény kutatóinak és hallgatóinak munkáit bejegyzett szabadalmak, mintaoltalmak és védjegyek sora óvja. Ezúttal a SZEnergy Team háromszoros világbajnok autójának alakját helyezték formatervezésiminta-oltalom alá, amely jogilag is garantálja, hogy a hallgatói mérnökcsapat nyerő karosszériája a jövőben is utánozhatatlan maradjon.

2024. június 21. 11:36

Kétméteres tévét venne a magyar, ha nem számítana az ár

Kitört a fociláz, a nagy sportesemények környékén pedig jellemzően fellendül a kereslet a televíziók iránt is. De milyen tévét vásárolnának a magyarok, ha nem lennének anyagi korlátaik, és ehhez képest milyen készülékkel rendelkeznek most? Az LG Magyarország friss országosan reprezentatív felmérést*  készített a magyarok tévévásárlási és -használati szokásairól, amelyből az is kiderül, hogy milyen szempontok alapján döntünk a vásárláskor, és mire használjuk a készülékeinket.

2024. június 21. 09:54

Limitált szériás karórával rukkolt elő a Casio

Újra elérhető az egyik legnépszerűbb csúcsmodell, a limitált szériás MRG-B2000B-1A4, a strapabíró és elnyűhetetlen CASIO G-SHOCK karórák egyik legelegánsabb képviselője. „Ez az MR-G típus nemcsak látványában, hanem tudásában is kiemelkedik a mezőnyből” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

2024. június 20. 20:36

A Samsung The Frame kijelzői új lehetőségeket kínáltak a művészet felfedezésére az Art Basel kiállításon

A Samsung az Art Basel 2024 kiállítás hivatalos vizuális kijelző partnereként a rendezvényen mutatta be The Frame televízió családját. Az eseményt június 13. és június 16. között*  rendezték a svájci Bázel városában, a Messe Basel kiállítási központban.

2024. június 20. 18:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02