Új internetes hírportál indult Békésben

MTI Sajtóadatbank, 2007. június 5. 08:20

Hír6 néven új internetes hírportál indult Békés megyében - jelentette be a kiadó Hír6 Kft. ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón hétfőn, Békéscsabán.

Az új hírportál mögött egy magyar számítástechnikai cégcsoport áll, de a kiadó néhány munkatársai is kisebbségi tulajdonosa a kft.-nek - mondta Bod Péter. Elmondta: az új portál stratégiai megállapodást kötött, mások mellett a Népszabadság internetes hírportáljával, ami a hírcserére vonatkozik.

A sajtótájékoztatóba ezért elektronikus úton bekapcsolódott Vörös T. Károly, a Népszabadság főszerkesztője is, aki elmondta, hogy az együttműködéstől azt várja, hogy több Békés megyei olvasója lesz lapja hírportáljának, ugyanakkor ezzel párhuzamosan segítik a Hír6-ot információkkal.

A hírekről szólva Bod Péter elmondta, hogy a kiadó pártatlanságra törekszik, és sok, kiegyensúlyozott véleményt kíván megjeleníteni. A portál szerkezetére utalva hozzátette: több száz portált tanulmányoztak előzetesen, és ez alapján egy klasszikusan áttekinthető, tiszta formát találtak. A lap a hírek mellett teret nyújt a blogereknek, de lehetőség lesz az olvasók véleményének megjelenítésére is. A hírportál egyelőre öt munkatárssal indul, ám mint mondta, folyamatoson tovább fog bővülni a szerzőgárda.

Kulcsszavak: onlineszolg média újság

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52