Elindult az online jegyértékesítés a Hegyalja fesztiválra

Kiss Ádám Zoltán, 2007. június 8. 18:23

Már elérhető az idén július 11.-15. között Tokaj-Rakamazon megrendezésre kerülő Hegyalja fesztivál online jegyértékesítése, a szervezők ezúttal különösen nagy figyelmet fordítanak a jogosulatlan vásárlások kiszűrésére.

A fesztivál szervezői az Interticket segítségével elindították a netes jegyvásárlást mely a külön ebből a célból létrehozott http://hegyalja.interticket.com/dfestival oldalon érhető el. Amennyiben az érdeklődő rendelkezik bankkártyával, lehetősége van online módon jegyet vásárolni a Hegyalja Fesztiválra. Megrendelését követően ki kell nyomtatni a vouchert, melyet a rendezvény helyszínén, a pénztárakban cserélnek be a belépésre jogosító karszalagra. A weboldalon az egyszerű vásárlás mellett található bővebb információ a voucherről és a karszalagról, információ a vásárlás menetéről,
és adatvédelemi tudnivalók. Az Interticket Kft. (a Hegyalja Fesztivál online jegyértékesítő partnere) különösen nagy figyelmet fordít a jogosulatlan, nem a bankkártya birtokosa által végrehajtott vásárlások szűrésére. A vásárlás során megadott adatokat felhasználhatják arra, hogy bankkártyát kibocsátó banktól megerősítést kérjenek arra vonatkozóan, hogy valóban a kártya birtokosa kezdeményezte-e a jegyrendelést. Amennyiben visszaélés történt, az Interticket a jegyrendelést semmisnek tekinti, és a vouchert érvényteleníti. Kártyával való visszaélés gyanúja esetén a Hegyalja Fesztiválra történő belépéskor a szervezők a személyazonosságra vonatkozó okirat bemutatását kérhetik, és azt egyeztethetik a bankkal.

Az idei jegyárak:

Hegyalja bérlet elővételben: 9.900 Ft*
Napijegy a 0. napra: 2.200 HUF *
Napijegy: 4.500 Ft*
Hegyalja - Balatone kombinált bérlet elővételben : 16.900 Ft*

*+2% kezelési költség

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17