Elindult az online jegyértékesítés a Hegyalja fesztiválra

Kiss Ádám Zoltán, 2007. június 8. 18:23

Már elérhető az idén július 11.-15. között Tokaj-Rakamazon megrendezésre kerülő Hegyalja fesztivál online jegyértékesítése, a szervezők ezúttal különösen nagy figyelmet fordítanak a jogosulatlan vásárlások kiszűrésére.

A fesztivál szervezői az Interticket segítségével elindították a netes jegyvásárlást mely a külön ebből a célból létrehozott http://hegyalja.interticket.com/dfestival oldalon érhető el. Amennyiben az érdeklődő rendelkezik bankkártyával, lehetősége van online módon jegyet vásárolni a Hegyalja Fesztiválra. Megrendelését követően ki kell nyomtatni a vouchert, melyet a rendezvény helyszínén, a pénztárakban cserélnek be a belépésre jogosító karszalagra. A weboldalon az egyszerű vásárlás mellett található bővebb információ a voucherről és a karszalagról, információ a vásárlás menetéről,
és adatvédelemi tudnivalók. Az Interticket Kft. (a Hegyalja Fesztivál online jegyértékesítő partnere) különösen nagy figyelmet fordít a jogosulatlan, nem a bankkártya birtokosa által végrehajtott vásárlások szűrésére. A vásárlás során megadott adatokat felhasználhatják arra, hogy bankkártyát kibocsátó banktól megerősítést kérjenek arra vonatkozóan, hogy valóban a kártya birtokosa kezdeményezte-e a jegyrendelést. Amennyiben visszaélés történt, az Interticket a jegyrendelést semmisnek tekinti, és a vouchert érvényteleníti. Kártyával való visszaélés gyanúja esetén a Hegyalja Fesztiválra történő belépéskor a szervezők a személyazonosságra vonatkozó okirat bemutatását kérhetik, és azt egyeztethetik a bankkal.

Az idei jegyárak:

Hegyalja bérlet elővételben: 9.900 Ft*
Napijegy a 0. napra: 2.200 HUF *
Napijegy: 4.500 Ft*
Hegyalja - Balatone kombinált bérlet elővételben : 16.900 Ft*

*+2% kezelési költség

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09