VOLT klub az interneten

Kiss Ádám Zoltán, 2007. június 9. 20:12

A július 4.-7. között megrendezésre kerülő 15. VOLT fesztiválra a klub tagjai online is vásárolhatnak jegyet, és amennyiben bérlet mellett döntenek, a fesztivál zenei kínálatából szemezgető CD-t is kapnak a voucher mellé, kedvezményt kapnak a szállásfoglalásban is, a belépés ingyenes.

Immár harmadik éve, hogy elindult a VOLT Fesztivál Klub, amely mára közel tízezres tagságot mondhat magáénak. A 15. VOLT alkalmából a szervezők a korábbinál is több meglepetéssel és szolgáltatással igyekeznek kedveskedni a klub tagjainak. A VOLT KLUB tagjai interneten is rendelhetnek bérletet a VOLT Fesztiválra. Mindazoknak, akik a jegyvásárlásnak ezt a módját választják, valamennyi megrendelt bérlet mellé elküldik a 15. VOLT Fesztivál alkalmából megjelenő CD 1-1 példányát, amelyen elsősorban az idei sztárfellépők dalai hallhatók. A bérletek mellé – a korábbi évekhez hasonlóan – most is ajándékoznak kuponokat, amelyekkel a VOLT Fesztiválon működő VOLT boltban különféle VOLT-os relikviák vásárolhatók.

2 bérlet vásárlása esetén 1500 Ft-os kupont,
3 bérlet vásárlása esetén 2500 Ft-os kupont,
4 bérlet vásárlása esetén 4000 Ft-os kupont,
5 bérlet vásárlása esetén 5000 Ft-os kupont,
6 bérlet vásárlása esetén 6000 Ft-os kupont adnak ajándékba.

A klubba történő regisztráció a http://www.sziget.hu/volt/klub/regisztracio?r=1 oldalról, a jegyvásárlás a http://www.sziget.hu/volt/klub/jegyrendeles címen érhető el.

A VOLT Fesztivál helyszínén található – komfortosnak csak némi túlzással nevezhető – faházak a tavalyi évben mindössze egyetlen óra alatt keltek el. Az idei évtől ezeket a faházakat csak a VOLT fesztivál klub tagjai számára tartják fenn. A faházfoglalás a VOLT klub oldaláról érhető csak el. Azok számára, akik a helyszíni sátrazás helyett kényelmesebb megoldást szeretnének választani, az idei évtől lehetőséget biztosítanak a VOLT klub panzió használatára, amelynek egy új, korszerű soproni kollégium ad otthont.
Itt kényelmesen berendezett, fürdőszobával ellátott, kétágyas szobákban pihenhetik ki a látogatók az esti mulatozás fáradalmait. A VOLT fesztivál klub tagjai a belépést követően postán kapják meg klubkártyájukat, amellyel a VOLT Fesztiválon különféle kedvezményekre jogosultak. A VOLT boltban kapható holmik nagy része a VOLT KLUB kártya felmutatásával 10% kedvezménnyel vásárolható meg.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Huawei bemutatta 40 százalékkal hatékonyabb energiatároló rendszerét

Új, hatékonyabb energiatárolási rendszerrel frissítette termékkínálatát a Huawei Technologies. A napelemes háztartási méretű kiserőműbe (HMKE) csatlakoztatható energiatároló rendszer az eddiginél 40 százalékkal több energia leadására képes a megnövelt hatékonyságnak köszönhetően, így ideális lakossági célú felhasználásra. A tárolókapacitás rugalmasan növelhető akár 20,7 kWh-ig, párhuzamos üzemeltetéssel pedig 82,8 kWh-ig. A gyártó Bécsben mutatta be az új megoldást, amely várhatóan szeptemberben már elérhető lesz a magyar piacon is.

2024. április 12. 18:50

Itt az első magyar emoji-körkép

Szinte minden magyar internetező használ hangulatjeleket, mégis a háromnegyedüknél előfordult már, hogy nem ismerte egy-egy emoji jelentését - derült ki egy friss országos, reprezentatív kutatásból. A felmérés alapján a különböző generációk sokszor más jelentést tulajdonítanak egy-egy hangulatjelnek: a mosolygó fej vajon kedves vagy negatív jelző? Mit jelenthet a vörös zászló, a bohóc vagy a barack? Most segítünk megfejteni az emoji-használat különbségeinek okait.

2024. április 12. 16:54

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Csaknem ötven munkaadó várta a hallgatókat a Széchenyi-egyetem Állásbörzéjén

Nagy népszerűségnek örvendett a győri Széchenyi István Egyetem áprilisi Állásbörzéje az intézmény hallgatói körében, akik közel ötven vállalkozással és intézménnyel kerülhettek közelebbi kapcsolatba. A fiatalok közül sokan találják meg gyakorlati helyüket, sőt állásukat is a félévente megrendezett programon.

2024. április 12. 11:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09