Friss fejlesztésű Samsung Mobile WiMAX rendszerek

forrás Prim Online, 2007. június 21. 14:06

A Mobile WiMAX U-RAS HS és CS hatékonyabbá teszik a hálózatok installációját és karbantartását.

A Samsung bemutatta Mobile WiMAX készülékeinek legújabb tagjait. Az Universal Radio Access Station (U-RAS) Hub System (HS) épületen belüli területekhez kidolgozott megoldás, ahol a hálózati lefedettség hatékonysága és a bővítés lehetősége igen fontos. Az Universal Radio Access Station Convergence System (U-RAS CS) valódi konvergencia-rendszer, amely Access Service Network Gateway-jel (ASN GW) és hagyományos vezetékes előfizetői interfésszel van ellátva.

Az U-RAS HS leosztott RF egységekkel könnyebb elvándorlást és bővítést tesz lehetővé a felhasználók számára, és így tökéletes megoldást jelent nagy épületek, kampuszok és vállalati hálózatok számára, amelyek több antennát alkalmaznak, hogy csökkentsék az épületek besugárzásánál keletkező veszteséget. Ezenkívül a szolgáltatóknak is segítségére van a Mobilie WiMAX lefedettség könnyebb és költséghatékonyabb telepítésében vagy bővítésében.

Az U-RAS CS a hálózati installácó és karbantartás hatékonyságának maximalizálásához egyetlen rendszerében ASN GW-t is tartalmaz, mivel ez azt jelenti, hogy az U-RAS CS nem igényel külön ASN GW-t a hálózat bővítéséhez.
Az U-RAS CS továbbá képes minden gond nélkül kommunikálni szélessávú vagy hagyományos PSTN hálózatokkal.

 

Kulcsszavak: Samsung hálózat WiMax

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40