Jön az iPhone olcsóbb verziója?

Genda Csongor Zoltán, 2007. július 10. 21:32

A napokban olyan híresztelések láttak napvilágot, miszerint az Apple az iPhone egy olcsóbb verziójával készül előrukkolni a közeljövőben.

Az iPhone alig két hete kapható az Egyesült Államokban, azonban a JP Morgan egyik elemzője tudni éli, hogy a számítógépgyártó belekezdett egy az iPod nano alapjaira épülő, telefonálásra alkalmas készülék fejlesztésébe. Kevin Chang, a pénzügyi szolgáltató egyik munkatársa Apple beszállítói forrásokra illetve egy nemrég a vállalat által benyújtott szabadami kérelemre hivatkozva elmondta, hogy előreláthatólag még az idén piacra kerül a szerényebb felszereltséget magáénak tudó iPhone, amelynek előlapján megtalálható lesz a számok beütésére is szolgáló Clickwheel-szerű kezelőfelület. A szakember szerint az új modell hasonlatos lesz az iPod nano-ra és feltehetőleg 300 dollár körüli összegért lesz az majd megvásárolható. Természetesen a készülék funkcióit illetően csonkításokra számíthatunk, ezért is lesz az jóval olcsóbb, mint a jelenleg forgalomban lévő 5-600 dollárért beszerezhető nagy testvér.
Natalie Kerris, az Apple szóvivője nem kommentálta a felröppenő híreszteléseket.

Kulcsszavak: Apple mobiltelefon iPhone

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az eMAG és a Rejoy elindítja az Easy Buyback programot

Mivel a legnépszerűbb mobiltelefonok átlagára az elmúlt négy évben megduplázódott, az eMAG a Rejoy.hu-val közösen kialakított, teljes mértékben online igénybe vehető Easy BuyBack programon keresztül az eMAG vásárlói régi telefonjuk eladásából származó extra pénzt is beforgathatják új okostelefonjuk megvásárlásába. 

2024. június 14. 17:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30