100 dollár kártérítést kapnak az iPhone-vásárlók

Genda Csongor Zoltán, 2007. szeptember 7. 19:46

Az iPhone drasztikus árcsökkenésének a hírére felháborodtak a készüléket még bevezető áron megvásároló ügyfelek, a vállalat azonban most száz dolláros kártérítést ajánlott fel a csalódott klienseknek.

Az Apple a napokban jelentette be, hogy a 4 Gb-s iPhone gyártását beszüntetik, a 8 Gb-s modell árát pedig 600 dollárról 400-ra fogják mérsékelni. A bejelentés azonban nagy felháborodást keltett azon hűséges Apple-ügyfelek körében, akik még 600 dollárt adtak ki az érintőképernyős okostelefonért, mivel azok becsapva érzik magukat. Steve Jobs viszont egy száz dolláros vásárlási utalvánnyal kívánja enyhíteni a korai iPhone-vásárlók fájdalmát. Jobs cége weboldalára kirakott nyílt levelében úgy fogalmaz, hogy ő teljes mértékben együtt érez a csalódott kliensekkel, ezért megpróbálják őket valamelyest kárpótolni. A száz dolláros utalványt bármelyik Apple boltban fel lehet majd használni, a pontos részleteket viszont jövő héten fogja ismertetni a vállalat.
A számítógépgyártó az agresszív árpolitikától azt várja, hogy a jövőben megnő majd az iPhone iránti kereslet.

Kulcsszavak: Apple mobiltelefon iPhone

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nem csak régi mobilt keresnek a magyarok a Rejoy.hu-nál

A nyaralási szezon és az iskolai tanév vége közeledtével itthon is átalakultak az felújított eszközök piacának trendjei a Rejoynál. A legújabb Apple-készülék, a tavaly szeptemberben debütált iPhone 15 nem csupán elérhetőa cég kínálatában, de májusra pedig már a harmadik legnépszerűbb készülék volt a magyar vásárlók körében. Ezzel szemben eladásra főleg három-öt éves iPhone-okat, illetve két-öt éves, Androidot futtató Samsung készülékeket küldenek be az ügyfelek, tavasz óta pedig a csupán kétéves Samsung Galaxy S22 Ultra csúcsmodellből is nagy számban érkeznek eladó példányok.

2024. június 20. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02